• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Over Flex-ID, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Flex-ID

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Flex-ID

SUMMIT

One step ahead!
Flex-ID is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor handhaving, opsporing en dossiervormingsdiensten.
Prepare, Prevent, Predict

Flex-ID ontwikkelt het software programma SUMMIT.

SUMMIT zorgt ervoor dat wij samen met onze licentiehouders, Nederland iedere dag een stukje veiliger maken. Dit doen we door de handhavings-, en opsporingsambtenaren uit te rusten met een applicatie voor het opbouwen van een onderzoeksdossier. Alle data rondom een mogelijk delict worden geregistreed in SUMMIT. Indien de bewijsvoering omtrent het mogelijke delict sluitend lijkt te zijn, wordt het procesdossier opgemaakt en aangeboden aan het Openbaar Ministerie. Uiteindelijk zal de rechter op basis van dit (digitale) procesdossier oordelen. 

Het ontwikkelteam van Flex-ID combineert hoge kundigeheid op het gebied van software ontwikkeling met indrukwekkende domeinkennis ten aanzien van de Nederlandse strafrechtketen.

Wij zijn Conclusion, een uniek ecosysteem

Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen en onderhouden. Over onze drijfveren kunnen we lang, maar ook kort praten. Dit is de korte versie: we willen doen waar we sterk in zijn én waar we in geloven: u in alle fasen van Digitale Transformatie de beste oplossing bieden!

Nieuwsgierig geworden naar SUMMIT en hoe het uw organisatie kan helpen bij de registratie van gevoelige onderzoeksdata? Neem dan gerust contact op! 

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

26+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

84%

Giarte Fanscore

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Kom werken bij Flex-ID

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Benieuwd? Neem dan contact met ons op.
Wat kunnen we samen bereiken?

Neem vandaag nog contact op

Carola van der Linden

Directeur Flex-ID
clinden@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security