• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Over Conclusion Experts, onze werkwijze en wat we voor je kunnen beteken

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Experts!

Over ons

Kennis, expertise en uitvoering

Ondernemen in een snel veranderende wereld? Verzeker jezelf van de beste mensen voor cloud en testing. Want daar ligt de basis voor flexibiliteit, wendbaarheid en weerbaarheid. Zekerheid in onzekere tijden zogezegd.

Wie we zijn

Conclusion Experts is de homebase van ruim 30 cloud- en testspecialisten. Onze uitvalsbasis is Nieuwegein. Onze experts werken vanaf hier, of ze vormen – alleen of met meer -  een onderdeel van jouw team op jouw locatie. Onze passie ligt in het oplossen van technologische vragen bij onze klanten. Helpen – écht helpen – is voor ons geen loze frase. We gaan door tot het werkt. Aard van het beestje.

Profiteer van kansrijke insights en edgy innovaties

Gedreven als we zijn om voor jou het beste resultaat te leveren, speuren we de wereld van cloud en testing af naar kansrijke insights en edgy innovaties. Nieuwe best practices brengen we direct in de praktijk. Daarnaast investeren we in onze eigen mensen met goede arbeidsvoorwaarden en continue scholingsmogelijkheden. Wie bij ons werkt, blijft vaak lang. Daarom heb je met Conclusion ook de zekerheid van een solide team, dat op elkaar is ingespeeld en een rijke ervaring deelt.

Ons ecosysteem geeft toegang tot méér

Conclusion Experts maakt deel uit van een ecosysteem van meer dan 25 verschillende bedrijven. Met ruim 1.750 collega’s zijn we dag en nacht in touw om de (kritische) bedrijfsprocessen van onze klanten te ondersteunen en verbeteren. Anders dan veel andere aanbieders zijn we ook ondernemers. Ook in commercieel opzicht denken we dus graag met je mee.

Samenwerking in ons ecosysteem is een vanzelfsprekend. Het voordeel voor jou is de lage instap voor aanvullende IT-diensten als je meer wilt. Aan de slag met innovatieve infra-as-code of automated testing? We brengen je graag in contact met onze collega’s.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Arjan Setz

Manager Cloud Experts, Test Experts
arjan.setz@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy