• Contact

Fast and consistent deployments.

Enterprise Modules is een toonaangevende speler op het gebied van enterprise-ready puppet modules voor Oracle databases en Oracle WebLogic.
Meer weten over onze services?

Wij zijn onderdeel van het Conclusion Ecosysteem.

Profiteer van ons unieke ecosysteem
Bij Conclusion bedienen we onze klanten vanuit een uniek ecosysteem van IT- en business georiënteerde bedrijven. Elk is autoriteit in zijn vakgebied. Vanuit diversiteit inspireren we elkaar en vullen we elkaar aan. Hoe profiteer jij daarvan? Als klant krijg je altijd de beste fit voor jouw vraag. Aansluitend op je strategie en businessdoelen. En nieuwe kansen ontsluitend.

A faster time to market. How about that.

Tijdrovende aanpassingen aan uw Oracle of IBM databases middleware en applicaties? Vergeet het! Enterprise Modules helpt u met behulp van onze Puppet oplossingen. Modules voor uw organisatie die werkzaamheden als installeren, configureren en beheren in een fractie van uw ‘oude’ tijd doen.

 

Voordeel één: u houdt uw handen vrij voor belangrijkere zaken. Voordeel twéé:  de verkorting van time-to-market maakt uw organisatie sneller en flexibeler. We leven in een periode waar steeds meer kan in minder tijd. Bij Enterprise Modules zijn we er trots op daaraan een bijdrage te kunnen leveren.

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

26+

Topbedrijven

1900+

Betrokken collega's

500+

Klanten

84%

Giarte Fanscore

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Ook werken bij Conclusion?

Wil jij werken met vakgenoten en bijdragen aan betekenisvolle (IT) projecten? Ontdek meer over werken bij Conclusion en check onze actuele vacatures!
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel of mail ons.

Bert Hajee

COO Enterprise Modules
bert.hajee@enterprisemodules.com
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Contact
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy