• Expertises

    Expertises

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Conclusion Enablement, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Enablement

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Enablement

Thema

Security services

Goede security is een samenspel van technologie, mens en proces. Met de komst van maatschappelijke ontwikkelingen, zoals het hybride werken, is goede security niet meer vanzelfsprekend. Op deze themapagina lees je alles over security - adviezen, praktijkvoorbeelden en veelgemaakte fouten.

Conclusion Application Innovation

Lees alle relevante blogs over security

Zo realiseer je een veilige én gebruiksvriendelijke hybride werkplek

Zo realiseer je een veilige én gebruiksvriendelijke hybride werkplek

Een veilige en wendbare werkplek staat al jaren hoog op de agenda van organisaties. Nu hybride werken een blijvertje is, komt het realiseren van een betrouwbare, veilige én flexibele ICT-omgeving meer en meer in de belangstelling te staan. Hoe pak je dit aan?

Beluister onze Security met Conclusion Enablement podcast

In deze podcast verkennen we verschillende topics binnen security. In elke aflevering schuiven verschillende gasten aan de tafel onder leiding van host Dennis van Dalen.

Bekijk en beluister onze Conclusion Enablement podcasts

#1 Conclusion, Microsoft en Nedscaper verkennen een praktische invulling van zero trust principes

In deze eerste aflevering gaan we het hebben over een zero trust infrastructuur. Wat betekent deze manier van beveiligen voor organisaties? Tegen welke uitdagingen lopen ze aan? En is ‘never trust, always verify’ nog wel van deze tijd? Dennis van Dalen gaat in gesprek met zijn drie gasten. Collega Dennis Pieterse, hij is CISO bij Conclusion Enablement. Met Tony Krijnen, Cloud Solutions Architect Security & Compliance bij Microsoft. En met de Chief Technology Officer van Nedscaper, Derk van der Woude.

Bekijk en beluister onze Conclusion Enablement podcasts

#2 Digitale veiligheid en bewustzijn onder medewerkers

In de tweede aflevering van de Security met Conclusion podcast hebben Sjoerd Bohnen, Pieter van Houten, Dennis Pieterse en Dennis van Dalen het over digitale veiligheid en bewustzijn onder medewerkers. Je kan alles technologisch gezien nog zo goed dichtgetimmerd hebben, maar als medewerkers niet betrokken worden, ben je digitaal nog zo lek als een mandje. Daarom praten we over onder andere awareness trainingen en hoe je daarmee het bewustzijn van medewerkers kunt verhogen.

Over Conclusion Enablement

Wij helpen onze klanten zowel met het bepalen van de juiste strategie als het nemen van verantwoordelijkheid voor het beoogde resultaat. We leveren de volledige levenscyclus van het functionele IT-landschap inclusief het ontwerpen, bouwen, doorontwikkelen en managen van bedrijfskritische workloads. 

Onze waarde is het leveren van bewezen voorspelbare en consistente resultaten in applicatie- , cloud en end-user transformatie. Dit doen we door de inzet van onze moderne en hoogwaardige diensten op het vlak van development, cloud, workspace & security services. Passende functionaliteit voor de business van onze klanten staat in de breedste zin van het woord centraal: van applicatie functionaliteit, een functioneel cloud platform tot een persona gedreven modern workplace. 

Groepsfoto Conclusion Enablement

Dit is wie we zijn

Een energieke club van ruim 450 experts op het gebied van development, cloud, workspace en security services.

Benieuwd naar meer?

Bekijk onze casesOntdek onze vacaturesBekijk onze nieuwsartikelen en blogsBeluister onze podcasts

Wil je meer weten over security?

Neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

Dennis Pieterse

Dennis Pieterse

Unit Manager & Senior Security Expert
dpieterse@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies