UX/UI Designer
Development en TechMediorNaarden32 - 40 uur

UX/UI Designer

Development en TechMediorNaarden32 - 40 uur
Be the change als Designer
Collaboration is in your genes
Working in your own way
Projects that matter

In de turbulente wereld van de financiële sector is innovatie niet alleen een uitdaging, maar ook een kans die wij bij Yellowtail Conclusion met beide handen aangrijpen! Elke dag streven we ernaar om de complexe financiële wereld begrijpelijker én toegankelijker te maken voor alle Nederlanders. Dit doen we niet alleen maar samen met onze klanten. Zij aan zij realiseren wij baanbrekende innovaties.

De designers van onze Digital User Experience (DUX) team zijn vaak de eerste Yellowtailers die betrokken worden bij nieuwe projecten. User Experience is van groot belang, de applicaties moeten scherp en clean zijn, richting geven en eenvoudig te begrijpen zijn voor consumenten. Designs maken voor bekende financials in Nederland, werken in multi-gedisciplineerde teams en lastige financiële processen eenvoudig maken voor consumenten. Dat klinkt gaaf toch? Jij gaat ervoor zorgen dat de basis van de applicatie wordt neergezet, dat deze voldoet aan de wensen van de klant, maar ook doeltreffend en gebruiksvriendelijk is voor de consument. Dit kan zowel een volledig nieuwe applicatie zijn, als een doorontwikkeling of optimalisatie bij een huidige klant of een demo ten behoeve van salesdoeleinden zijn!

Waarom is UX/UI Designer bij Yellowtail Conclusion jouw nieuwe job?
Als Designer ben je onderdeel van het DUX-team. Elk lid heeft daarin zijn/haar design-expertise. Samen met de consultants haal je de wensen en requirements op bij onze klanten. Met die input maak jij een UX & interaction design en bespreek je met consultants of jouw design technisch realiseerbaar is. Ook kijk je hoe de huisstijl van onze klanten gebruikt kan worden in jouw designs. Vervolgens lever je een clickable demo af en dan draag je deze over aan de Front-end Developers. En kun jij je weer vastbijten in een nieuw project bij een andere grote financial!
Goed om te weten: je werkt in een team maar bent zelf verantwoordelijk voor de oplevering van UX en interaction designs voor (web)applicaties. Door jouw ervaring bij bijvoorbeeld een digital agency, weet jij hoe het is om voor een (externe) klant te werken en in een kort tijdsbestek een design af te leveren.

Werken bij Conclusion

Your skills

Een gave rol waar jij al jouw creativiteit in kwijt kunt en bij vele financials in Nederland een kijkje in de design-keuken krijgt. Heb jij interesse? Dan helpt het als je zoveel als mogelijk voldoet aan het onderstaande:

 • In het bezit van minimaal een HBO-opleiding in Communicatie & Multimedia Design of een soortgelijke studie; 
 • Minimaal 2 jaar ervaring in de rol van UX Designer bij bijvoorbeeld een Digital Agency; 
 • Aantoonbare ervaring in UX & interaction design, middels een portfolio (deze data wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld); 
 • Ervaring met tools als Figma, Sketch en Adobe CC;
 • Ervaring met visual design en/of UX research is nice to have
 • Je spreekt zeer goed Nederlands
Werken-bij-Conclusion

What we offer

Bij ons ben je verzekerd van een werkomgeving waarin alle basiszaken perfect geregeld zijn. Denk aan de lekkerste lunches die worden verzorgd, de nieuwste MacBook en telefoon die voor je klaarligt, een prima pensioenregeling en een soepele salaris- en kostenafhandeling. Maar dat is nog lang niet alles! Wat ons écht onderscheidt is onze manier van werken:

 • Je mag volledig jezelf zijn en hoeft niet te voldoen aan een bepaald imago of stereotype. We zien je graag zoals je bent. 
 • Je krijgt alle ruimte en kansen geboden om te groeien en te leren. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en ontwikkelen deze verder.
 • Je mag fouten maken want daar leer je van. We helpen op te staan en te groeien.
 • Je hebt de ontwikkeling van je salaris grotendeels zelf in de hand. De salarisrange van deze functie is € 3.000 tot € 3.700 bruto per maand en jij hebt invloed op de groei hiervan. 
 • Je bepaalt grotendeels zelf waar en wanneer je werkt. Wij geloven in een goede werk-privé balans dus helpen we je om je thuiswerkplek goed en verantwoord in te richten. Maar we gaan verder: je kunt bij ons zelfs vanaf je favoriete vakantiebestemming remote werken!
 • Je kunt veel leuke activiteiten ondernemen met collega’s. Zo hebben we 2x per jaar een trip met het bedrijf, elke maand een Cultural FriYay en regelmatig andere (sportieve, interessante, leerzame) evenementen. 
 • En wil je op kantoor even een pauze nemen, kun je altijd je collega uitdagen voor een potje dart, tafelvoetbal of tafeltennis.
Contact opnemen

Onze identiteit

Wij combineren kennis van business, IT en UX met innovatievermogen en implementatiekracht
Al 20 jaar ontwerpen, bouwen en beheren wij spelbepalende, digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector. Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail Conclusion helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. Onze focus ligt daarbij op een ultieme klantervaring. Daarnaast hebben wij dankzij onze domeinfocus ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning. Tegelijkertijd zijn we sterk gericht op STP-verwerking en robotisering van complexe datastromen om onnodige stappen en handmatig werk te elimineren. Dit alles ter vereenvoudiging van bedrijfsprocessen in het belang van de klant.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Any questions?

See all vacancies

contact