Testmanager
ConsultancySeniorMaarssen32 - 40 uur

Testmanager

ConsultancySeniorMaarssen32 - 40 uur
Waar wij naartoe willen, dat weten we. Maar wat is jouw ambitie?
Best gewaardeerde dienstverlener
Uitdagende projecten
Brede expertise

Als Testmanager bij myBrand Conclusion ben je breed actief bij onze klanten. Jij bewaakt de kwaliteit van onze SAP & Outsystems dienstverlening die wij uitvoeren en implementeren bij onze klanten. Een uitdagende job als je beseft dat de primaire processen van onze klanten afhankelijk zijn van de kwaliteit die wij als myBrand Conclusion leveren. Om kwaliteit te leveren is het belangrijk om de processen herhaalbaar en voorspelbaar te maken en jij weet wat je hiervoor moet doen om dat te realiseren. Jij gaat die uitdaging graag aan door de testprocessen in onze projecten en bij onze klanten op een hoog niveau te brengen en hiermee geef jij inzicht in de kwaliteit en de risico’s van onze oplossing voor de klant. Jij bent in staat om teststrategieën op te stellen passend bij verschillende werkwijzen, of dit nu SAP Activate, Agile, DevOps of traditioneel is. Jij vindt voor elk project de juiste testaanpak en neemt jouw team en jouw klanten hier in mee. Dit betekent dat je flexibel moet zijn, over de nodige kennis en ervaring moet beschikken en het vermogen om de mensen om jou heen hierin mee te nemen. En dit doe je altijd met de klanttevredenheid als hoogste prioriteit. 
 
Additioneel aan jouw waarde voor onze klanten voeg je ook waarde toe voor myBrand Conclusion zelf. Jij helpt mee in de innovatie van onze dienstverlening, onze way of work en draagt je steentje bij in ons kenniscluster op het gebied van Quality Assurance. Jij neemt jouw verantwoordelijkheid voor jouw werk vanuit onze slogan ‘Taking responsibility’. 

Jouw vaardigheden

Your skills

  • Je acteert tenminste op HBO werk- en denkniveau 
  • Gecertificeerd als TMAP Next Test Manager of ISTQB Advanced Test Manager 
  • Minimaal 5 jaar kennis en ervaring op het gebied van teststrategie opstellen, testmethodieken, testontwerptechnieken, testscripts en testtrajecten
  • Kennis van volwassenheid- en verbetermodellen op testgebied (TPI NEXT of TMMi) 
  • Kennis en ervaring binnen ERP is een must (SAP ervaring is een pré) 
  • Kennis en ervaring op het gebied van inrichten en testen OTAP-straten 
  • Toegepaste kennis van projectmanagement en Agile methodieken (PRINCE2, Agile, SCRUM, SAFe, DevOps, Lean) 
  • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen, je bent flexibel qua inzet en kunt goed alleen en in teamverband werken.  
Wat krijg je van ons

What we offer

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei! 
Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer. 

 

Onze identiteit

Onze identiteit

myBrand Conclusion is een vooraanstaande SAP- en OutSystems dienstverlener gevestigd in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Onze consultants bedienen voornamelijk lokale klanten. Bij ons ontdek je snel waarom we hoog scoren op klanttevredenheid. Met 400+ collega’s zetten we ons dagelijks in voor 150+ klanten, waarbij jouw ambities centraal staan. 'Taking Responsibility' is onze kernwaarde, zowel intern als naar onze klanten toe. We hanteren een bottom-up organisatiemodel met veel zelfsturing en medezeggenschap via ons 'myVoice' team. Functies worden vaak door collega’s zelf ingevuld, wat resulteert in een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

office
Any questions?

See all vacancies

contact