Senior Java Developer Nieuwegein (hybride)
Development en TechSeniorNieuwegein32 - 40 uur

Senior Java Developer Nieuwegein (hybride)

Development en TechSeniorNieuwegein32 - 40 uur
Senior Java Developer bij First8 Conclusion | Regio Nieuwegein | Hybride
Vindingrijk
Vooruitgang
Verantwoordelijk & Verbonden

Wij zijn First8 Conclusion: dé Enterprise Java en Open Source-experts in Nederland. Bij ons werken Java- en Open Source-programmeurs met een diepgaande passie voor hun vak. Als klanten een uitdaging hebben, bedenken wij de oplossing en vertalen die naar maatwerkapplicaties, waarbij complexiteit, integratie en beveiliging tot jouw verantwoordelijkheden behoren. 

Wat zoeken we?

Een sterke Java ontwikkelaar die toe is aan een dynamische omgeving met mooie maatschappelijk verantwoorde projecten. 

Je werkt in een projectteam aan vaak langdurige projecten, afhankelijk van de omvang van het project. Samen bouwen we aan vindingrijke, efficiënte en duurzame software-oplossingen die de klant verrassen. Tijdens deze projecten werk je deels op ons kantoor met je team, bij de klant of vanuit huis. Dit stemmen we graag af op jouw behoeften, waarbij flexibel werken uiteraard mogelijk is. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen, met een tweede kantoor in Nieuwegein. 

Ook krijg je bij ons de kans om tijdens werktijd bij te dragen aan een Open Source-project van jouw keuze. Je groeit bij ons niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. We ondersteunen elkaar en middels je persoonlijke ontwikkelplan zetten we in op duurzame groei. Zo kom je vooruit in je carrière.

We organiseren maandelijks de First8 Conclusion Academy, op ons kantoor in Nijmegen of Nieuwegein. Hier staat kennis delen en vooral plezier voorop!

Samenwerking is de ruggengraat van onze cultuur. We geloven sterk in de kracht van teamwork en begrijpen dat gedeelde inspanning de sleutel is tot succes. Ook het begeleiden en inwerken van collega's behoort tot jouw taken.

Werken bij Conclusion

Your skills

Met meer dan 5 jaar werkervaring ben jij een doorgewinterde Java Developer. Kennis delen en sparren doe je graag. Bij First8 Conclusion delen we die kracht en worden we samen iedere dag weer wat slimmer. 

Je zoekt afwisseling omdat je betrokken wilt zijn bij diverse (duurzame) klantprojecten en zo het verschil kunt maken. We streven er altijd naar om opdrachten te vinden die zoveel mogelijk aansluiten bij jouw interessegebieden en persoonlijke wensen.  

Wat breng je mee?

 • HBO-diploma in de richting van informatica of vergelijkbaar. 
 • Werkervaring: 5+ jaar 
 • Dit zijn geen harde eisen (behalve Java), maar je kunt denken aan: Angular,VueJS, Javascript, Spring (Boot), Docker, Kubernetes, Databases, Microservices, Data processing, REST, Security.
 • Jij kan je goed verstaanbaar maken in het Nederlands. 
Werken-bij-Conclusion

What we offer

 • Primaire brutosalaris op basis van 40 uur per week, variërend van €4800,- tot €6400,- afhankelijk van jouw ervaring en ons assessment.
 • Naast een laptop (onmisbaar), stellen wij een bureau en bureaustoel naar keuze ter beschikking voor jouw thuiskantoor, ter waarde van €550,-.
 • Maandelijkse internetvergoeding van €35,- en een maandelijkse thuiswerkvergoeding van €19,-.
 • De keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding (vanaf 1-1-24 leasen wij uitsluitend elektrische auto's).
 • Een pensioenregeling en deelname aan een collectieve zorgverzekering.
 • Jaarlijks budget van €3.500,- voor trainingen en opleidingen, evenals vijf studiedagen.
 • Gratis NLJUG-lidmaatschap ter waarde van €59,50 per jaar;
 • Vitaliteitsbudget t.w.v. €25,- per maand.
Contact opnemen

Onze identiteit

Dus, hoe zou een dienstverband bij First8 eruitzien?
De sfeer op de kantoren is informeel en laagdrempelig. Het hoofdkantoor zit in Nijmegen. Het andere kantoor zit in Nieuwegein. Binnen no-time ken je iedereen bij naam en spreek je regelmatig af (als je wilt) met collega's om een bordspelletje te spelen of te gamen. Ook komen wij eens per maand samen op kantoor, om te sparren over hedendaagse ontwikkelingen en uitdagingen op de werkvloer. Na afloop wordt er wat gegeten en gedronken samen.

Je hebt er geen behoefte aan om zonder enig overleg te worden "weggezet" bij een opdrachtgever. In tegendeel, je overlegt dit graag zodat er samen gekeken wordt wat voor soort project bij jou past. Het liefst zo dichtbij huis mogelijk (max. 60 min enkele reis) en afhankelijk van jouw behoeften, solo of in een projectteam. Het kan bij ons allebei! Altijd in overleg met jou.

Wie zijn wij?
Wij zijn dé Enterprise Open source-partij van Nederland. Bij ons werken Java en Open-source programmeurs met passie voor het vak. Platgeslagen heeft de klant een probleem en wij bedenken de oplossing. Dit vertalen wij vervolgens in een maatwerkapplicatie, die van scratch kan worden gebouwd, waarbij complexiteit, integratie en securityonderdelen zijn van jouw werkzaamheden. Dat doe je in een projectteam.

Dit zijn vaak langdurige projecten, afhankelijk van de grootte van het project. Tijdens dit project, werk je deels op ons kantoor met jouw team, bij de klant of thuis. Zoveel mogelijk afgestemd op jouw behoeften, qua flexwerken. Onnodig in de file staan willen wij zodoende voorkomen, zodat er meer tijd overblijft voor nuttige en leuke dingen.

Waar kun je ons mogelijk van (her)kennen?
Wij zijn de trotse business partner van RedHat en NLJUG. Daarnaast zijn wij al jaren hoofdsponsor van Masters of Java, het officieuze NK Java programmeren. Hiervoor bedenken én schrijven wij de opdrachten en zijn wij verantwoordelijk voor het framework en de software.

Any questions?

See all vacancies

contact