Senior IT Projectmanager
Development en Tech, ConsultancySeniorUtrecht32 - 40 uur

Senior IT Projectmanager

Development en Tech, ConsultancySeniorUtrecht32 - 40 uur
Impact maken als IT Projectmanager bij Conclusion Enablement.
Een zelfstandige rol met impact
Veel aandacht voor jou als mens
Focus op resultaten vanuit visie
Tijd om je expertise ergens anders in te zetten!
Als Senior IT Projectmanager weet jij probleemloos complexe projecten naast elkaar te managen en leid jij deze efficiënt en effectief. 

Hoe dit er concreet uitziet? 
Jij draait je hand niet om voor infrastructurele verandertrajecten. Probleemloos weet jij verschillende complexe projecten naast elkaar te managen. Efficiënt en effectief leid jij de weg langs alle KPI’s. In eerder projecten ben je aantoonbaar succesvol geweest bij het besturen, rapporteren, controleren en communiceren van ICT infrastructuur projecten. Hierdoor heb je een globale kennis van de mogelijkheden, moeilijkheden en relevantie van de verandering van infrastructurele componenten opgedaan. Deze kennis maakt jouw de perfecte kandidaat. Vanuit jouw rol als senior projectmanager ga je aan de slag met projecten op het gebied van o.a. outsourcing, migraties en lifecycle management. Net als consolideren en integreren van datacenters en bijhorende optimalisatie van de interne processen. Gedurende het hele traject rapporteer je op management- of stuurgroep niveau en durf je de eindverantwoordelijkheid op jouw schouders te nemen.
Werken bij Conclusion

Your skills

Jij ben te herkennen aan jouw overzichtelijke en concrete aanpak. Je bent resultaatgericht en hebt een kritische kijk op zaken. 

Vinden mensen je iemand die van aanpakken weet? Of juist bijzonder klantgericht? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral resultaat gedreven in hart en nieren en een doorzetter als het er op aankomt. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Wij zijn vooral opzoek naar iemand die zichzelf herkent in de onderstaande punten:     
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • > 5 jaar ervaring met het leiden van ICT-infrastructuurprojecten in complexe omgevingen als projectmanager/projectleider. Het werken met targets binnen (politiek) gevoelige omgevingen is jou zeker niet vreemd.
 • Je bent bekend met Scrum/Agile werkwijze.
 • Een ijzersterke combinatie van natuurlijk overwicht en organisatorische vaardigheden. Je kunt knopen doorhakken, bent inventief en weet zaken gedaan te krijgen.
 • Wanneer er een keer wat minder werk ligt, dan wacht jij niet af maar gaat het werk ophalen, werk jij aan jouw interne stakeholdermanagement of ga je met onze techneuten om tafel om eens meer de diepte in te duiken.
 • (Gezonde) stress mag er zijn af en toe. Maar met jouw pragmatische aanpak verlies jij het overzicht en het doel nooit uit het oog. Jij weet als geen ander dat er voor iedere hobbel op de weg een oplossing te vinden is.
 • IJzersterke communicatieve en sociaalaardige skills. Je bent helder en overtuigend en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende niveaus.
Werken-bij-Conclusion

What we offer

In deze rol krijg je een contract voor 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als senior projectmanager, bieden we daarbovenop op basis van een fulltime dienstverband:
 • Direct een vast contract met moderne arbeidsvoorwaarden die horen bij het nieuw werken, inclusief mobiliteitsregeling, thuiswerkvoorzieningen, aantrekkelijke pensioenregeling met een grote bijdrage vanuit ons als werkgever, bonus en meer.
 • De voordelen van een grote organisatie via ons Conclusion-ecosysteem (ca 2.600 medewerkers) en de ervaring van betrokken ondernemerschap binnen het zelfstandige bedrijf Conclusion Enablement (ca 450 medewerkers).
 • Een maandsalaris passend bij jouw niveau.
 • Werken in een enthousiast team van specialisten vanuit een visie en met een agile mindset.
 • Veel vrijheid om zelf vorm te geven aan jouw functie.
 • Aandacht voor jou als persoon, zowel in je professionele ontwikkeling als je persoonlijk welzijn. Waarbij jij zelf aangeeft waaraan je behoefte hebt; dus maatwerk trainingen, maar ook interne sessies. En natuurlijk borrels en evenementen. Dit past bij onze mensgerichte cultuur.
Contact opnemen

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Any questions?

See all vacancies

contact