Senior Consultant Procesoptimalisatie
ConsultancySeniorUtrecht32 - 40 uur

Senior Consultant Procesoptimalisatie

ConsultancySeniorUtrecht32 - 40 uur
Wil jij ook vertrouwen voelen en vrijheid krijgen om het op jouw manier te doen? Bij ons werk je samen met andere collega’s aan betekenisvolle, innovatieve en impactvolle projecten.
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen
Tijd om je expertise ergens anders in te zetten, Senior Consultant Procesoptimalisatie. Bij Conclusion Consulting krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het: 
 • Samen bouwen aan het succes van onze klanten door met onze hands-on aanpak directe prestatieverbeteringen te realiseren;
 • Leiden van aansprekende (verbeter)projecten/programma’s;
 • Optimaliseren van processen om de bedrijfsvoering te verbeteren;
 • Ontwikkelen van overtuigende proposities, gebaseerd op actuele klantvragen.  
Hoe dit er concreet uitziet? Als Senior Consultant Procesoptimalisatie binnen het team Prestatieverbetering vervul je diverse rollen bij uiteenlopende opdrachtgevers. Veelal dynamisch van aard, maar altijd klant- en resultaatgericht. Als senior ben jij in staat een leidende rol op je te nemen waarbij je de klant end-to-end ontzorgt. Je kunt bovendien acteren als stevige sparringpartner voor zowel het operationeel niveau als de verschillende managementniveaus. De opdrachten kunnen zelfstandig worden uitgevoerd of juist in teamverband. Je past de werkmethode toe die het beste past bij jou en de opdracht, want wij geloven niet in één oplossing. Het gaat om de waarde die jij als persoon toevoegt en de resultaten die je bereikt. 

Je maakt de uitdagingen voor organisaties concreet door de vraag achter de vraag in kaart te brengen. Zo stel je jezelf in staat om gericht verbeterinitiatieven te implementeren. Hiervoor maak je gebruik van een breed scala aan kennis en expertise. Denk bijvoorbeeld aan projectmanagementvaardigheden, Lean, Agile, process mining en low code-applicaties. Onze impact maken we, waar mogelijk, meetbaar. Op deze manier maken we direct inzichtelijk voor onze opdrachtgevers wat onze toegevoegde waarde is.  

Als senior speel jij bovendien een belangrijke rol in het coachen van je collega’s. Zo stellen we elkaar in staat om samen succesvol te zijn. Zo maak je het verschil.  

Consultants in ons team zijn denkers én doeners. Binnen het team Prestatieverbetering werk je samen met: 
 • Collega’s die net als jij niet bang zijn om de mouwen op te stropen;
 • Collega’s die op een open en eerlijke manier feedback geven en ontvangen. 
Werken bij Conclusion

Your skills

Jij bent te herkennen aan je kennis en expertise die je sensitief op een organisatie weet toe te passen en je kritische kijk op zaken. 

Vinden mensen je prettig om mee samen te werken? En ben je hands-on en sociaal vaardig? Dan zij we op zoek naar jou!  Daarnaast ben je voor deze functie vooral coachend en leidinggevend sterk. En wees vooral lekker je zelf. Anderen zijn er al genoeg. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Senior Consultant Procesoptimalisatie beschik je in ieder geval over de volgende kennis en competenties: 
 • Kennis van en affiniteit met IT in het algemeen en datagedreven werken in het bijzonder; 
 • Aantoonbare kennis van Lean en Agile;
 • Je bent sterk in stakeholdermanagement en hebt het vermogen de organisatieculturen van onze klanten te begrijpen en hierop in te spelen;
 • Je maakt je complexe materie snel eigen en bent goed in het leggen van verbanden;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 
Met een gezonde dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen weet je anderen te inspireren. Verder haal je energie uit het ontwikkelen van proposities voor nieuwe en bestaande klanten en beschik je over:  
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van consultancy en/of projectmanagement in verschillende werkomgevingen (profit én non-profit). 
Werken-bij-Conclusion

What we offer

Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Senior Consultant Procesoptimalisatie bieden we jou een contract voor onbepaalde tijd met daarbovenop: 
 • Een marktconform salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie, inclusief een bonusregeling;
 • Flexibele werktijden en het werken vanuit huis. Wij geloven in het efficiënt indelen van je tijd en de juiste balans tussen werk en privé;
 • Een leaseauto (of mobiliteitsregeling), zodat je voor elke opdrachtgever aan de slag kunt;
 • De kans om te werken aan jouw persoonlijke kwaliteiten, groeipotentie en vakkennis bij onze eigen Academy;
 • De mogelijkheid om door te groeien binnen Conclusion Consulting en ons ecosysteem;
 • Een laptop en telefoon, inclusief thuiswerk- en internetvergoeding;
 • De optie om gebruik te maken van onze collectieve pensioenregeling en ziektekostenverzekering;
 • Wekelijks een borrel en maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht;
 • Mogelijkheden om te sporten en met collega’s deel te nemen aan sportevents zoals de Dam tot Damloop. 
Bij Conclusion Consulting nemen we onze verantwoordelijkheid voor milieu en maatschappij. Met concrete initiatieven dragen wij bij aan ‘Ongelijkheid verminderen’ (SDG 10) en ‘Klimaatactie’ (SDG 13). Lees meer.
Contact opnemen

Onze identiteit

Onze 80 collega’s zetten samen hun ambitie en talent in om van betekenis te zijn voor klanten. Dit zijn Business Consultants met jarenlange ervaring in digitale strategie, prestatieverbetering, leiderschapsontwikkeling en verandermanagement. En allemaal hebben ze hetzelfde doel: samen instaan voor het succes van onze klanten door het mensgericht toepassen van change, business en digitale expertise. Deze consultancy-club van daadkrachtige, leergierige – en soms een tikje eigenwijze - professionals vormt een hecht team met als motto: ‘Better together’. Dit komt terug in onze kernwaarden: mensgericht, inspirerend, eigenaarschap, ruimte en vertrouwen, elke dag beter en balans tussen vandaag en morgen.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Iris Pitar
Any questions?

Iris Pitar

Conclusion Consulting

ipitar@conclusion.nl

+31 6 - 22 88 39 58

See all vacancies

contact