Senior Azure Ontwikkelaar / Architect
Development en TechSeniorNieuwegein40 uur

Senior Azure Ontwikkelaar / Architect

Development en TechSeniorNieuwegein40 uur
De leiding nemen in onze Azure focus, dat is wat jij komt doen!
Collaboration is in your genes
Working in your own way
Projects that matter
De leiding nemen in onze Azure focus, dat is wat jij komt doen! Jij krijgt volledig de ruimte en het vertrouwen om te bouwen aan de toekomst van AMIS, want jij bent in staat ons mee te nemen in de verdere professionalisering van onze Azure werkzaamheden. Je vindt het belangrijk om jouw kennis en ruime ervaring op het gebied van Azure met de andere collega’s te delen, op welke manier ook. Je coacht, onderwijst en je bent gericht op kwaliteit. Jij ziet door jouw enthousiasme eindeloze mogelijkheden met Azure en je zoekt een werkgever waar jij het maximale uit Azure kan halen. Je hebt dan ook een uitgesproken mening over de weg die jij vindt die wij, maar ook onze klanten, moeten bewandelen. Jij weet iedereen mee te nemen dankzij jouw ruime ervaring in rollen als (lead) developer, dev-ops’er en architect die je hebt opgedaan in omvangrijke integratie en IoT projecten. Die ervaring bevat in elk geval kennis op het gebied van best practices rondom security, beschikbaarheid, schaalbaarheid en performance. 

Jij hebt iets te vertellen en de manier waarop jij dat doet zorgt er voor dat mensen graag naar je luisteren. Jij spreekt duidelijke taal, dat maakt dat er ook daadwerkelijk dingen in gang worden gezet en gebeuren. Maar het belangrijkste vind jij om iets achter te laten wat je met eigen handen gebouwd hebt. Jij hebt een visie over hoe je een organisatie meeneemt en weet deze visie over te brengen op alle niveaus van een organisatie en je staat dan ook graag aan het roer bij meerdere projecten tegelijk. Jij bent thuis in alle verschillende stadia van een project; pre-sales, sales, behoefte-inventarisatie bij de klant tot aan de uitvoer en het beheer.  
Jouw vaardigheden

Your skills

Wat neem je mee?
 • Een hbo- of wo- diploma richting IT of een vergelijkbare studierichting
 • Ruime ervaring met Azure, jij bent één van de ‘early adopters’.
 • Jouw Azure ervaring heb je in elk geval opgedaan in omvangrijke Integratie en/of IoT projecten.
 • Jij hebt vaker als (lead) developer aan het roer gestaan van een team en mensen mee gekregen in het omarmen van nieuwe technieken.
 • Je hebt een heldere visie op de techniek, die je als vanzelfsprekend deelt met je collega’s en opdrachtgevers.
 • Jouw certificering is op orde. TOGAF heb je in elk geval op zak. Maar ook jouw Azure certificaten zijn up-to-date (bijv. AZ-203, AZ-204, AZ-220, AZ-300, AZ-301, AZ-303 en AZ-304).
Wat krijg je van ons?

What we offer

Wat mag je van ons verwachten?
 • Een vaste aanstelling met een salaris dat past bij deze functie.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop, zodat je overal je werkt kunt doen.
 • Een bonusvoorstel.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Samenwerken met experts in je vakgebied en tijd voor het uitpluizen van nieuwe technische ontwikkelingen. Bijna iedere week wordt een Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld. En op de bekende conferenties in binnen- en buitenland zijn wij uiteraard present. Want doorgroeien zit in DNA, lees hier waarom!
 • Flexibele werktijden en ruime thuiswerkmogelijkheden.
 • Work hard, play hard. Naast hard werken hebben we ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ, een weekend weg. Kortom, een hechte club van collega’s.
Onderzoek: organisaties missen waarde uit data door onbegrip business en IT

Onze identiteit

AMIS Conclusion is een pionier op het gebied van moderne technologie, die intelligent operations mogelijk maakt door het activeren van real-time data. We zijn trots op de tastbare impact die we creëren; AMIS Conclusion doet waar anderen over praten. We geloven sterk in de kracht van samenwerking, passie en meesterschap, en streven naar duurzame relaties. Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We zijn enthousiast over techniek, de toepassing ervan en het behalen van resultaten. Onze intelligente oplossingen voor IoT, Integratie en Dataplatforms, helpen organisaties dan ook echt vooruit met duurzaam rendement. Sluit je aan bij ons hechte team en maak het verschil bij AMIS Conclusion! 

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Any questions?

See all vacancies

contact