Scrum Master
Development en TechMedior, SeniorUtrecht, Amsterdam40 uur

Scrum Master

Development en TechMedior, SeniorUtrecht, Amsterdam40 uur
Kom je meebouwen aan IT-landschappen in Nederland waarbij je met jouw werk belangrijke transformaties in gang zet?
Veel aandacht voor jou als mens
Skills verbreden in onze gildes
Hecht team binnen een breed ecosysteem

Dit is waarom bedrijven hun IT aan ons toevertrouwen. Als Scrum Master bij Conclusion Enablement heb jij de mindset van vernieuwing én mogelijkheden. Bij ons krijgt je alle ruimte om zelf jouw eigen carrière vorm te geven. En, natuurlijk mag je daarbij rekenen op onze ondersteuning­­.

De ontwikkeling van applicaties en de infrastructuur (in de cloud) hebben wij bij Conclusion Enablement samengebracht binnen één organisatie. We werken met onze klanten in SAFe/Agile omgevingen. Zo versnellen we implementaties en zijn we voor organisaties als ProRail, Facilicom en Royal FloraHolland van grote meerwaarde. Wil jij jouw vakmanschap als Scrum Master vergroten?

Hoe dit er concreet uitziet?

Als Scrum Master werk je in multidisciplinaire Agile teams die in sprints, met een vaste lengte van 2 weken, waarde opleveren. Deze Agile teams maken onderdeel uit van een Agile Release Train (SAFe) en werken daardoor nauw samen met andere Agile teams. Agile frameworks worden vaak ingezet wanneer het gewenste eindresultaat bij de klant nog niet echt duidelijk is. Gedurende de creatie worden de wensen en eisen steeds duidelijker en omgezet naar een bruikbaar product. Samenwerking is de basis en de teams moeten snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Ook ben je door de Agile aanpak zeer flexibel om laat in het proces nog met verandering om te gaan.

 

 

Je begeleidt je team hierin en ondersteunt hen om door deze transformatie heen te komen. Je creëert een veilige omgeving, zodat je team optimaal kan functioneren. Als Scrum Master ben je goed in staat om in te spelen op de wensen die het team of de omgeving van jou verlangt. Je helpt jouw Agile team om te groeien, om steeds meer een zelf-organiserend team te worden. Dat betekent dat je naast de aandacht voor het team, ook net zoveel aandacht voor het individu hebt. Zo ben je ook in staat om de Product Owner te helpen bij het succesvol managen van zijn backlog en zijn stakeholders.Je faciliteert alle zaken waar een Agile team tegenaan loopt en helpt hen daarbij met hun problematiek. Zo heeft je team alle ruimte om te focussen, zodat sprintdoelen en PI objectives behaald worden en zodat ze kunnen excelleren. Je regelt allerlei praktische zaken die nodig zijn om een sprint of PI succesvol te laten zijn. Daarnaast vervul je een belangrijke rol tijdens de PI planning events en de Inspect & Adapt, waarbij je jouw team helpt bij het plannen, alignen en faciliteren van alles wat er tijdens deze belangrijke events moet gebeuren.

Werken bij Conclusion

Your skills

Wat neem je mee

 • Minimaal 3 jaar+ ervaring als Scrum Master binnen een complexe omgeving
 • Relevante werkervaring in een Agile-omgeving, bij voorkeur ervaring als Agile coach
 • In het bezit van PSM1, PSM2 en SAFe certificeringen is een sterke pre
 • Wij zijn teamgericht en zien graag dat jij dat ook bent. We helpen elkaar, delen successen én wat misging, maar ook waarover we twijfels hebben.
 • Kennis van en ervaring met verschillende Agile Scaling Frameworks (in ieder geval SAFe);
 • Ervaring in het begeleiden van meerdere Agile devops teams
 • Je bent zelfstandig en ondernemend. We werken namelijk één dag in de week op kantoor en regelmatig op locatie bij klanten, de andere dagen bepalen we zelf waar we ons werk doen.

 

 

Werken-bij-Conclusion

What we offer

Wat je van ons mag verwachten

 • Aandacht voor jou als persoon, zowel in je professionele ontwikkeling als je persoonlijk welzijn. Waarbij jij zelf aangeeft waaraan je behoefte hebt; dus maatwerktrainingen, maar ook interne sessies. En natuurlijk borrels en evenementen. Dit past bij onze mensgerichte cultuur.
 • Wist je al dat we kennis delen in gildes en jij daar ook lid van kan worden?
 • Een maandsalaris passend bij jouw niveau; onze salarisbandbreedtes zijn voor medior € 2.800 - € 4.400 en senior € 4.000- € 5.500.
 • Direct een vast contract en een flink pakket van arbeidsvoorwaarden, inclusief mobiliteitsregeling, thuiswerkvoorzieningen, aantrekkelijke pensioenregeling, bonus en meer.
Contact opnemen

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Any questions?

See all vacancies

contact