Junior Mendix Consultant / Developer
Development en TechJuniorUtrecht40 uur

Junior Mendix Consultant / Developer

Development en TechJuniorUtrecht40 uur
Wil jij ook vertrouwen voelen en vrijheid krijgen om het op jouw manier te doen? Bij ons werk je samen met andere specialisten aan betekenisvolle, innovatieve en impactvolle projecten.
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen
IT is jouw passie maar je vindt bedrijven, bedrijfsprocessen en de mensen die er werken ook interessant. Bij Low Code Company komen die werelden samen. Als Mendix developer heb je bij ons vanaf je eerste project zelf contact met onze klanten en vertaal jij de behoefte van die klanten naar een oplossing die je zelf realiseert, samen met je team. Bij ons leer je het vak van de beste Mendix developers. Na een opleidings- en begeleidingstraject van 4 tot 12 weken, afhankelijk van je ervaring, ga je aan de slag als junior consultant. Eerst op een intern project, maar al snel start je binnen een ervaren Scrum team voor een echte klant. Daar trek jij steeds meer verantwoordelijkheden naar je toe, terwijl je ondertussen doorgaat met leren. Naast het opbouwen van je technische kennis op het gebied van Mendix, Java, JavaScript en andere skills zoals JSON/REST/SOAP-integraties, ga je ook aan de slag met het ontwikkelen van jouw consultancy skills. On the job en met behulp van gerichte trainingen (o.a. presenteren, communiceren, trusted advisor) ontwikkel jij jouw vaardigheden steeds verder en zet je jouw steile leercurve door. Samen met jouw team ga je geen uitdaging uit de weg om applicaties te realiseren die perfect aansluiten bij de behoefte van onze klant. Hierbij maak je gebruik van methodieken zoals Design Thinking, Agile/Scrum en de nieuwste technische ontwikkelingen zoals IOT, AI, Robotics en Machine Learning. 
We doen veel aan kennisdeling, scholing en opleiding. 8 ontwikkeldagen zijn standaard onderdeel van jouw arbeidsvoorwaarden. Voor je het weet ben jij klaar om een team te leiden naar het beste resultaat voor jouw klant. Onze kernwaarden: eerlijk, vakmanschap en nuchter.
Werken bij Conclusion

Your skills

een hbo IT-diploma (bijna) op zak. Technische Informatica of Software Engineering sluiten 1-op-1 aan, maar ook  bèta studierichtingen kunnen een match zijn.
•    programmeer ervaring tijdens je studie of in je vrije tijd die wij terugzien in jouw profiel.
•    een creatieve mindset. Je wordt enthousiast van het ontwikkelen van innovatieve applicaties.
•    uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om de behoefte van de klant te identificeren en te vertalen naar de juiste oplossing.
•    een procesmatige manier van denken. Zo kun je de IT-oplossing en de bedrijfsprocessen optimaal op elkaar afstemmen.
•    behoefte aan een plek in een team en bovenal ben je een gezellige collega.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Mendix developer goed bij Conclusion Low Code Company in Utrecht.
Werken-bij-Conclusion

What we offer

In deze rol krijg je een contract voor 32uur of 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als junior Mendix Consultant bieden we een contract voor onbepaalde tijd met daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • een salaris dat past bij je kennis en ervaring.
 • een leaseauto, telefoon en laptop.
 • 8 dagen in 2023 om naar eigen inzicht te gebruiken voor ontwikkeling, vrijwilligerswerk of innovatie.
 • een bonusregeling is part of the deal.
 • veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
 • flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • een vergoeding voor het inrichten van een goede thuiswerkplek.
 • maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj in onze cloud bar op de 22e etage. 
 • wekelijks in onze cloud bar een moment om even te socializen met IT collega's uit het ecosysteem en je eigen business.
 • mogelijkheden om individueel of samen te sporten met collega’s.
 • dagelijks een verse biologische lunch.
 • een eigen gameroom met o.a. dartbord, elders binnen Conclusion een voetbal - en tafeltennistafels om je tussen je werkzaamheden door even te ontspannen.
Contact opnemen

Onze identiteit

Bij Conclusion Low Code Company maken we met veel plezier toekomstbestendige maatwerkapplicaties met het ontwikkelplatform van Mendix. Zo vergoten we samen met onze klanten de slagkracht van hun organisatie. We werken in teams van vakmensen met verschillende expertises en achtergronden. We houden ervan om onze kennis te delen en helpen elkaar om beter te worden. We hebben langetermijnrelaties met onze klanten, zijn eerlijk over wat er technisch wel en niet kan en komen pro actief met passende oplossingen. Natuurlijk combineren we Mendix technologie steeds meer met AI, IoT en data om onze klanten een voorsprong te geven. Samenwerking met onze bredere expertise binnen ons Conclusion ecosysteem zorgt dat wij steeds voorop lopen. 

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Any questions?

See all vacancies

contact