Functioneel Applicatie Beheerder
ConsultancyMediorNaarden32 - 40 uur

Functioneel Applicatie Beheerder

ConsultancyMediorNaarden32 - 40 uur
Jij zorgt dat alles blijft draaien als Functioneel Applicatie Consultant
Working at Conclusion Application Innovation consult team meeting
Collaboration is in your genes
Working in your own way
Projects that matter

Bijdragen aan grote projecten
Maak kennis met Davinci Conclusion, dé pionier op het gebied van digitale communicatiestandaarden in de Nederlandse hypotheken-, vastgoed- en notariële sector. Onze kracht ligt in het creëren van nieuwe vormen van samenwerking en het ontwikkelen van een gedeelde "taal". Dit leidt tot innovatieve digitale systemen, platforms, processen en communicatiestandaarden. Ons doel reikt verder dan enkel het vinden van oplossingen. Als toonaangevende probleemoplossers brengen we diverse partijen samen om uitdagingen aan te pakken die de grenzen van branches overschrijden. Onze ambitie is om samen met onze klanten voortdurend een positieve impact op de wereld te hebben. Zo willen we ervoor zorgen dat mensen zoals jij en ik zorgeloos kunnen genieten van een goede nachtrust, een eigen thuis en een veilige (digitale) reis.

Als Functioneel Applicatiebeheerder speel je een cruciale rol in het stroomlijnen van de processen binnen de genoemde sectoren. Je werkt nauw samen met gerenommeerde instanties zoals Stichting Elektronische Communicatie Hypotheken (ECH), vereniging Hypotheken Data Netwerk (HDN) en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB), waarbij je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit, de prestaties en het onderhoud van de verschillende softwareapplicaties die zij gebruiken.

Waarom is Functioneel Applicatie Beheerder jouw nieuwe baan?
Je bent de sleutelfiguur die ervoor zorgt dat iedereen optimaal gebruik kan maken van de applicaties. Als aanspreekpunt voor gebruikers werk je nauw samen met product owners en technisch beheerders om incidenten op te lossen en de applicaties continu te verbeteren. Je ziet in incidenten de kans en mogelijkheid om de applicatie nóg beter te laten functioneren.

Tot jouw taken behoren onder andere:

 • Tweedelijns support verlenen bij incidenten en vragen beantwoorden van klanten over de applicaties in de productieomgeving. Je bent de expert die zorgt voor snelle oplossingen en tevreden gebruikers
 • Externe partijen begeleiden, altijd in samenwerking met de product owner, om ervoor te zorgen dat ze succesvol kunnen aansluiten op en gebruik kunnen maken van de applicaties. Je speelt een actieve rol in het optimaliseren van de samenwerking met belangrijke stakeholders.
 • Uitvoeren van ketenacceptatietesten om de juiste werking van de applicaties en interfaces binnen het uitgebreide ICT-landschap te waarborgen. Je draagt bij aan naadloze integratie en optimale prestaties.
 • Controleren en certificeren van partijen die webservice-diensten hebben geïmplementeerd, zodat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Jij bent de kritische blik die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt.
 • Zorgvuldig uitvoeren van functionele (gebruikers)acceptatietesten, zowel handmatig als geautomatiseerd, om ervoor te zorgen dat de applicaties voldoen aan de verwachtingen en eisen van de gebruikers.
 • Nauw contact onderhouden met klanten, de servicedesk, collega's en leveranciers om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit en dat eventuele uitdagingen snel en effectief worden opgelost.
 • Actief meedenken over het releaseproces en verbetertrajecten. Jouw input is van onschatbare waarde bij het identificeren van mogelijkheden om de applicaties verder te ontwikkelen en te optimaliseren, zodat ze blijven voldoen aan de behoeften van de gebruikers en de steeds veranderende markt.

Bij Davinci bieden we je de kans om te werken met baanbrekende technologieën en systemen die grote impact hebben op de vastgoed- en hypotheeksector. Geen dag is hetzelfde, waardoor je voortdurend nieuwe uitdagingen aangaat en je vaardigheden blijft ontwikkelen. Heerlijk dynamisch, toch?

Werken bij Conclusion

Your skills

Met jouw nauwkeurige werkwijze is het correct (laten) functioneren van applicatieplatformen jou op het lijf geschreven. Je bent de spin in het web, waarbij je schakelt met verschillende stakeholders. Je bent van nature oplossingsgericht en bent communicatief sterk. Verder breng je mee:

 • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van IT (bijvoorbeeld Business & IT)
 • Kennis op het gebied van SOAP & REST-webservices en relevante technieken (WSDL, XSD, XML en JSON)
 • Kennis van Javascript is een pré
 • Ervaring met acceptatie- en ketentesten (kennis van T-map testprocedures en/of ISTQB testprocedures), SOAP UI en/of JIRA (is een pré)
 • Ervaring met het werken volgens de Agile/Scrum methodiek of de bereidheid om dit te leren
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift
Werken-bij-Conclusion

What we offer

Bij ons ben je verzekerd van een werkomgeving waarin alle basiszaken perfect geregeld zijn. Denk aan de lekkerste lunches die worden verzorgd, de nieuwste MacBook en telefoon die voor je klaarligt, een prima pensioenregeling en een soepele salaris- en kostenafhandeling. Maar dat is nog lang niet alles! Wat ons écht onderscheidt is onze manier van werken:

 • Je mag volledig jezelf zijn en hoeft niet te voldoen aan een bepaald imago of stereotype. We zien je graag zoals je bent.
 • Je krijgt alle ruimte en kansen geboden om te groeien en te leren. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en ontwikkelen deze verder.
 • Je mag fouten maken want daar leer je van. We helpen op te staan en te groeien.
 • Je hebt de ontwikkeling van je salaris grotendeels zelf in de hand. Het basis startsalaris van deze functie is  € 3.400 (afhankelijk van je kennis en ervaring) en jij hebt invloed op de groei hiervan.
 • Je bepaalt grotendeels zelf waar en wanneer je werkt. Wij geloven in een goede werk-privé balans dus helpen we je om je thuiswerkplek goed en verantwoord in te richten. Maar we gaan verder: je kunt bij ons zelfs vanaf je favoriete vakantiebestemming remote werken!
 • Je kunt veel leuke activiteiten ondernemen met collega’s. Zo hebben we 2x per jaar een trip met het bedrijf, elke maand een Cultural FriYay en regelmatig andere (sportieve, interessante, leerzame) evenementen.
 • En wil je op kantoor even een pauze nemen, kun je altijd je collega uitdagen voor een potje dart, tafelvoetbal of tafeltennis.

 

Contact opnemen

Onze identiteit

Wij combineren kennis van business, IT en UX met innovatievermogen en implementatiekracht
Al 20 jaar ontwerpen, bouwen en beheren wij spelbepalende, digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector. Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail Conclusion helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. Onze focus ligt daarbij op een ultieme klantervaring. Daarnaast hebben wij dankzij onze domeinfocus ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning. Tegelijkertijd zijn we sterk gericht op STP-verwerking en robotisering van complexe datastromen om onnodige stappen en handmatig werk te elimineren. Dit alles ter vereenvoudiging van bedrijfsprocessen in het belang van de klant.

Any questions?

See all vacancies

contact