Fullstack Developer
Development en Tech, DataMedior, SeniorNieuwegein40 uur

Fullstack Developer

Development en Tech, DataMedior, SeniorNieuwegein40 uur
1
Collaboration is in your genes
Working in your own way
Projects that matter
Omdat jij als ervaren JavaScript Developer het beste weet hoe je schaalbare en gebruiksvriendelijke web applicaties kunt ontwerpen en bouwen. Je bent in staat om in teamverband te werken, elkaar te coachen en samen verantwoordelijkheid te nemen voor het resultaat. Je werkt bij voorkeur met Angular, React, TypeScript en Node waarbij je een grote vrijheid hebt om nieuwe ontwikkelingen in frameworks en tooling effectief toe te passen. 

Je bent binnen onze organisatie een autoriteit op het gebied van web applicatie ontwikkeling, echter nog lang niet uitgeleerd. Je kunt nieuwe ontwikkelingen op waarde schatten en efficiënt toepassen binnen de bestaande ontwikkelstack. Ook sta je open voor een rol als mentor en coach voor collega’s en medewerkers van onze klanten die verdere stappen in de wereld van JavaScript ontwikkeling willen maken. Je aanpak in inspirerend, stimulerend en een voorbeeld voor de mensen om je heen. Daar hoort persoonlijke ontwikkeling, geven van workshops en presentaties en het bezoeken van (internationale) conferenties zeker bij. 

Wij bieden je projecten in een omgeving van complexe enterprise systemen waarin je je technische competenties en interpersoonlijke skills goed kunt toepassen om snel een bruikbaar resultaat voor onze klanten te bieden. Daarbij werken we bij voorkeur in Scrum teams op locatie bij onze klanten waarin we een mix van eigen medewerkers en medewerkers van de klant zoeken.  Daarbij help je onze klanten met nieuw te bouwen applicaties en geef je gevraagd en ongevraagd advies over de beste oplossingsrichting.
Jouw vaardigheden

Your skills

Wat neem je mee?
 • Een hbo- of wo-diploma heb je in ieder geval op zak.
 • Meerdere jaren ervaring met ontwerpen en bouwen in JavaScript frameworks en Node.js
 • Ervaring met agile werkwijze als team leider / scrum master
 • Een onderzoekende en ondernemende werkhouding, waarbij je de juiste vragen stelt, mensen uitdaagt en niet bang bent om jezelf en je omgeving aan hun afspraken te houden. 
 • Een flinke dosis energie en de wil om elke dag het maximale uit jezelf te halen.
 • Het vermogen om positief kritisch naar een team op te treden en mensen te hepen om maximaal te groeien. 
 • Een ijzersterke combinatie van sterke communicatieve skills en een haarscherp analytisch vermogen.
Wat krijg je van ons?

What we offer

Wat mag je van ons verwachten?
 • Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er écht toe doet.
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn.
 • Samenwerken met experts in je vakgebied en tijd voor het uitpluizen van nieuwe technische ontwikkelingen. Bijna iedere week wordt een Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld. En op de bekende conferenties in binnen- en buitenland zijn wij uiteraard present Want doorgroeien zit in DNA, lees hier waarom!
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. 
 • Work hard, play hard. Naast hard werken hebben we ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ, een weekend weg. Kortom, een hechte club van collega’s.
Onderzoek: organisaties missen waarde uit data door onbegrip business en IT

Onze identiteit

AMIS Conclusion is een pionier op het gebied van moderne technologie, die intelligent operations mogelijk maakt door het activeren van real-time data. We zijn trots op de tastbare impact die we creëren; AMIS Conclusion doet waar anderen over praten. We geloven sterk in de kracht van samenwerking, passie en meesterschap, en streven naar duurzame relaties. Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We zijn enthousiast over techniek, de toepassing ervan en het behalen van resultaten. Onze intelligente oplossingen voor IoT, Integratie en Dataplatforms, helpen organisaties dan ook echt vooruit met duurzaam rendement. Sluit je aan bij ons hechte team en maak het verschil bij AMIS Conclusion! 

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Any questions?

See all vacancies

contact