Ervaren Projectmanager
ConsultancyMedior, SeniorNieuwegein32 - 40 uur

Ervaren Projectmanager

ConsultancyMedior, SeniorNieuwegein32 - 40 uur
Ja, je ziet het goed medior of senior Projectmanager. We zijn op zoek naar jou!
Working at Conclusion Application Innovation consult team meeting
Realiseer uitdagende projecten
Ontwikkel en deel jouw projectmanagement-vakmanschap
Draag je steentje bij aan de bedrijfsvoering van KWD
Bij KWD Resultaatmanagement krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:
 • Samen met onze opdrachtgevers werken aan succesvolle business & ICT projecten
 • Leiding geven aan Agile ontwikkelteams
 • Sturing geven aan de implementatie van ERP-systemen
 • Onze klanten helpen meer resultaat te behalen met hun projecten
Hoe dit er concreet uitziet? Als Projectmanager bij KWD Resultaatmanagement geef je leiding aan betekenisvolle projecten, op het snijvlak van business en ICT. Projecten die ertoe doen bij aansprekende opdrachtgevers. Uitdagende omgevingen die je in staat stellen het beste uit jezelf te halen en een doorslaggevende bijdrage te leveren aan het projectsucces. Daarbij is de combinatie van jouw professionele ervaring en je persoonlijke bagage bepalend en word je waar nodig optimaal ondersteund door ervaren collega-KWD’ers. Zo maak je het verschil.
Jouw vaardigheden

Your skills

Jij bent te herkennen aan je resultaatgerichtheid en je kritische kijk op zaken. Vinden mensen je ondernemend met een sterk adaptief vermogen ? Of juist het vermogen hebben om vanuit een helikopterview het overzicht te bewaren en bij te sturen waar nodig? Mag allebei, want verschil moet er zijn. 

Voor deze functie ben je vooral resultaat gedreven en communicatief sterk. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Projectmanager heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • Jij bereikt resultaat op een pragmatische, hands-on agile/hybride manier, waarbij samenwerken en de mens centraal staan, en (agile) frameworks hulpmiddelen zijn. 
 • Je beschikt over een Kunnen, Willen en Durven mentaliteit, en leeft voor Resultaat. Kunnen door het inzetten van je ervaring, kennis, kunde bij onze klanten. Willen door je commitment en drive voor maximaal resultaat, met duidelijke grenzen naar jezelf en de klant voor een goede balans tussen privé en werk. Durven door het nemen van verantwoordelijkheid voor je opdrachten, je overtuigingen, je bewuste keuze tussen agile, traditionele of hybride aanpak en het hierbij behouden van je onafhankelijkheid. En Resultaat omdat het daar uiteindelijk om te doen is.
Voor deze functie heb je:
 • Minimaal een HBO-denkniveau, aangevuld met aantoonbare ervaring in een (agile) project management functie op het snijvlak van business en ICT;
 • Je weet verschillende project- en agile management methodieken op pragmatische wijze toe te passen op het gewenste resultaat;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als scrum master, product owner, projectleider of projectmanager;
 • Je bent resultaatgericht, wat voortkomt uit een sterke persoonlijke drive om vanuit vakmanschap succesvol te zijn binnen een organisatie en waarde toe te voegen op een open, maar kritische, wijze. De bijbehorende verantwoordelijkheden worden ervaren als uitdagend en de KWD-er committeert zich aan zijn/haar klant en het behalen van maximaal resultaat; 
 • Je hecht waarde aan een omgeving met ervaren vakmensen en wil graag meebouwen aan de ontwikkeling en continuïteit van KWD;
 • Tevens is de persoonlijke ontwikkeling een belangrijk element en is ben je architect van je eigen loopbaan. Een KWD-er is blijvend, met ondersteuning, op zoek naar uitbreiding van eigen mogelijkheden, kennis en kunde.  
Wat krijg je van ons?

What we offer

Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Projectmanager bieden we jou een uitdagende job, met onder meer:
 • Een inkomen tussen 75.000 en 105.000 euro per jaar: passend bij jouw ervaring en competenties;
 • Flexibele werktijden en mogelijkheden tot het werken vanuit huis. Wij geloven in het efficiënt indelen van je tijd en de juiste balans tussen werk en privé;
 • Een leaseauto (of mobiliteitsregeling), zodat je voor elke opdrachtgever aan de slag kunt;
 • De kans om te werken aan jouw persoonlijke kwaliteiten, groeipotentie en vakkennis;
 • De mogelijkheid om professioneel door te groeien tot programmamanager;
 • Een laptop en telefoon, inclusief internetvergoeding;
Onze identiteit

Onze identiteit

KWD Resultaatmanagement is dé specialist op het gebied van project-, programma- en agile management. We realiseren complexe projecten bij onze opdrachtgevers. Onze 55 ervaren collega’s zetten zich in voor veranderingen op het snijvlak van business en IT. 
We delen onze kennis ook graag met vakgenoten: we organiseren inhoudelijke events zoals een jaarlijkse vakdag, doen onderzoek samen met bedrijven en universiteiten, geven vakbladen uit en publiceren boeken over ons vak.
Dit alles doen we samen. We hebben geen staforganisatie, maar doen alles zelf. Iedere collega is hierdoor medeverantwoordelijk voor ons succes. Jouw ondernemerschap is dan ook van harte welkom!

Any questions?

See all vacancies

contact