Consultant Laboratorium Diagnostiek
ConsultancyMediorWaardenburg32 - 40 uur

Consultant Laboratorium Diagnostiek

ConsultancyMediorWaardenburg32 - 40 uur
Wil jij een bijdrage leveren aan effectieve diagnostische laboratorium processen?
Collaboration is in your genes
Working in your own way
Projects that matter
Diagnostische processen zijn in toenemende mate gedigitaliseerd van aanvraag tot en met het verwerken van de uitslagen. Medische laboratoria bedienen vaak meerdere klanten in zowel de eerste als de tweede lijn. Optimale logistieke en digitale processen zijn noodzakelijk om de toename en diversiteit van aanvragen in goede banen te leiden. Heb je meerdere jaren ervaring in informatieverwerking voor medische laboratoria? Wil jij een bijdrage leveren aan effectieve diagnostische laboratorium processen, dan past deze functie bij jou.  
 
Als consultant diagnostiek voer je zelfstandig of in teamverband opdrachten uit op het gebied van medische laboratoria. Word jij enthousiast om als externe adviseur een project strak te managen? Als consultant van D&A ben jij namelijk bij onze klanten het aanspreekpunt tijdens een optimalisatie- of implementatieproject. Jij bent verantwoordelijk voor een adequate projectplanning, het bewaken van de voortgang en realiseren van de resultaten binnen tijd en budget. Je bent een goede gesprekspartner op verschillende niveaus. Jij brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat er in een constructieve samenwerking mooie resultaten wordt bereikt.
Werken bij Conclusion

Your skills

 • Je hebt ervaring met de implementatie van een LIS, als projectleider of als consultant. 
 • Je beschikt over analytische kwaliteiten en hebt een probleemoplossend vermogen. 
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. 
 • Je weet je collega’s en teamleden enthousiast te maken en bent in staat kennis over te dragen. 
 • Je hebt affiniteit met het werken met ICT-professionals en software leveranciers. 
 • Je hebt een afgeronde WO of HBO opleiding. 
 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring. 
Werken-bij-Conclusion

What we offer

 • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden met een collectieve bonusregeling. 
 • Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren binnen je vakgebied. 
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden. 
 • Een kleurrijk en professioneel team. 
 • Informele en collegiale werksfeer met korte lijnen en veel ruimte voor eigen initiatief. 
 • Vrijheid om je werk zelf in te richten, we verwachten wel flexibiliteit. 
 • Reiskostenvergoeding of een leaseauto.
Contact opnemen

Onze identiteit

Werken bij D&A betekent werken aan interessante en uitdagende opdrachten in de zorg. Wij dragen continu bij aan betere en betaalbare zorg door optimale inzet van informatie en digitale technologie. Een toegankelijke zorg is betaalbare zorg; digitalisering helpt hierbij!

De zorg is volop in ontwikkeling en dat moet zo blijven, want zorg kan en moet altijd beter. Wij vinden actuele kennis, persoonlijke groei en talentontwikkeling dan ook zeer belangrijk, daarom bieden wij je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen! Naast een uitgebreid opleidingsprogramma en intervisies delen wij op de D&A-vrijdag onze kennis en expertise met elkaar. Eigen initiatief krijgt daarbij alle ruimte.
Onze thuisbasis bevindt zich in een modern kantoor centraal in Nederland. De bedrijfscultuur is informeel en open, met korte lijnen. Je komt in een professioneel team, met een hands-on- mentaliteit en een gezonde dosis humor. Resultaat bereik je samen!
Naast het werk maken we plezier. Regelmatig worden er informele activiteiten georganiseerd zoals gezellige borrels, teamuitjes of activiteiten met onze personeelsvereniging.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Any questions?

See all vacancies

contact