Business Consultant
ConsultancySeniorMaarssen32 - 40 uur

Business Consultant

ConsultancySeniorMaarssen32 - 40 uur
Waar wij naartoe willen, dat weten we. Maar wat is jouw ambitie?
Best gewaardeerde dienstverlener
Uitdagende projecten
Brede expertise

Onze klanten zijn continu in beweging en verwachten van ons dat wij hen daarin optimaal ondersteunen. De vraag naar kwalitatieve specialisten door de opkomst van de Intelligent Enterprise neemt toe. myBrand Conclusion werkt met SAP professionals die goed de vertaalslag kunnen maken vanuit de business outcome en klantdroom naar de mogelijkheden van de Intelligent Enterprise. 
      
Om onze unit “SAP Implementation Services” te versterken zijn we op zoek naar resultaatgerichte business consultants die verantwoordelijkheid nemen. Als business consultant binnen myBrand Conclusion heb je een doorslaggevende rol in de discovery, prepare en de explore fase van een SAP implementatie project. Je bent een professional met een sterke bedrijfseconomische- of bedrijfskundige achtergrond en up-to-date SAP S/4 kennis en ervaring op jouw procesdomein. Je kent de huidige trends op jouw vakgebied, bent altijd op zoek naar verbeterpotentieel voor de klant en weet dit goed uit te dragen. Je hebt excellente presentatievaardigheden, bent energiek, overtuigend, duidelijk en je werkt gestructureerd. SAP implementatie ervaring is een must, kennis en ervaring met de SAP Activate methodologie een pre. 

Wat krijg je van ons

What we offer

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei! 
Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer. 

Onze identiteit

Onze identiteit

myBrand Conclusion is een vooraanstaande SAP- en OutSystems dienstverlener gevestigd in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Onze consultants bedienen voornamelijk lokale klanten. Bij ons ontdek je snel waarom we hoog scoren op klanttevredenheid. Met 400+ collega’s zetten we ons dagelijks in voor 150+ klanten, waarbij jouw ambities centraal staan. 'Taking Responsibility' is onze kernwaarde, zowel intern als naar onze klanten toe. We hanteren een bottom-up organisatiemodel met veel zelfsturing en medezeggenschap via ons 'myVoice' team. Functies worden vaak door collega’s zelf ingevuld, wat resulteert in een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

office
Any questions?

See all vacancies

contact