Applicatie Consultant AFAS
ConsultancyMedior, SeniorUtrecht40 uur

Applicatie Consultant AFAS

ConsultancyMedior, SeniorUtrecht40 uur
Als Applicatieconsultant AFAS werk jij aan de meest uiteenlopende cases voor verschillende opdrachtgevers en ga je voor de beste oplossing.
Collaboration is in your genes
Working in your own way
Projects that matter
Vind jij het leuk om processen nog verder te automatiseren en je klanten van goed advies te kunnen voorzien met jouw expertise? Dan is de functie AFAS applicatie Consultant op jouw lijf geschreven!

Wat ga je doen?
Conclusion AFAS Solutions (CAS) heeft een eigen beheer propositie. Binnen AFAS kan er gebruik worden gemaakt van diverse modules, waaronder; HRM, Payroll, CRM, Finance, Projecten, Abonnementen en Ordermanagement. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het beheer van AFAS Profit en Insite voor diverse organisaties. 

Aan jou om de behoefte te achterhalen van de organisatie, waarbij het belangrijk is dat jij weet hoe de processen lopen, dus je vraagt door tot dat je bij de kern komt. Vervolgens zet je de wensen om in werkbare inrichtingen in AFAS. Je begrijpt de gevolgen van bepaalde keuzes en kunt deze ook toelichten aan de klant. Zo werk je de ene dag aan het opzetten en verbeteren van een nieuw medewerkersportaal voor een zorgcentra. Om vervolgens de volgende dag knelpunten op te lossen bij een multinational die net is overgestapt op de software van AFAS. 

Afwisseling in je werk is gegarandeerd en geen dag is hetzelfde. Je werkt niet alleen binnen het CAS Servicecenter in Utrecht, ook ben je te vinden op locatie bij de klant. Op deze wijze werk je samen met de klant aan het en maak je het verschil!
Office life foto 2022

Your skills

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar inrichtingservaring binnen de HRM en/of Finance modules van AFAS;
 • Je beschikt over kennis van informatieanalyse methoden en technieken;
 • Je bent communicatief sterk en weet door te vragen om tot de kern van een probleem/ proces te komen;
 • Je bent dienstverlenend ingesteld en bent te herkennen aan je haarscherpe analytische vermogen. 
Office life foto 2022

What we offer

 • Wij bieden je een vast contract aan van 28 – 40 uur per week;
 • Een goed salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • Een leuke bonusregeling is a part of the deal;
 • Lease auto, telefoon en laptop;
 • Een opleidingsbudget om je kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen. Je gaat onder meer voor de AFAS-certificeringen;
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
CAS office live 2022

Onze identiteit

Conclusion AFAS Solutions biedt unieke dienstverlening op het gebied van AFAS-software. Want wij hebben niet alleen kennis van Profit, Insite en Outsite in huis, wij weten die kennis te combineren met de expertise uit ons ecosysteem. En dat geeft een extra dimensie aan ons werk. Wij zijn een werkmaatschappij van Conclusion, de meest veelzijdige werkgever van Nederland. Bij ons ontwikkel je jezelf zowel in de diepte als in de breedte, met de mooiste opdrachten binnen ons vakgebied.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Any questions?

See all vacancies

contact