Salesmedewerker Binnendienst

Als Salesmedewerker Binnendienst bij D&A ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de business leads bij het uitbrengen en opvolgen van offertes, relatiemanagement en het vertalen van plannen naar passende salesactiviteiten.

D&A medical group

In het kort

Waar komt deze functie in het kort op neer

Icon 2

Functie.

Ben jij servicegericht, nauwkeurig en proactief?

Icon 3

Dienstverband

Afhankelijk van je eigen wensen is een dienstverband van 32 tot 40 uur mogelijk.

Icon 9

Locatie.

Ons kantoor bevindt zich in Waardenburg

Wat ga je doen?

Als Salesmedewerker Binnendienst bij D&A ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de business leads bij het uitbrengen en opvolgen van offertes, relatiemanagement en het vertalen van plannen naar passende salesactiviteiten. Je werkt nauw samen met de business leads om acquisitie te doen in geselecteerde marktsegmenten en met geselecteerde proposities. Daarnaast voer je zelfstandig saleswerkzaamheden uit, zoals het achterhalen van vragen uit de markt via brokers en andere wervingskanalen en het verzorgen van contract verlengingen. De sales binnendienst valt hiërarchisch onder de directeur bedrijfsvoering, maar heeft op dagelijkse basis vooral relaties met de business leads. 

Verantwoordelijkheden;

 • Je zorgt voor opvolging van leads en creëert contactmomenten tussen (potentiële) klanten en consultants. Je ondersteunt de business leads bij het afsluiten van overeenkomsten met klanten, geeft input aan inhoudsdeskundige collega’s voor offertes en leest offertes tegen.  
 • Waar mogelijk adviseer en ondersteun je directie, business leads en consultants bij relatiemanagement en follow-up sales.  
 • Je neemt initiatieven om add-on sales te genereren en adviseert consultants hierbij. 
 • Je richt het salesproces in, coördineert en bewaakt de uitvoering. Daarnaast lever je input voor het marketingjaarplan.  
 • Je verzamelt input uit de markt en feedback vanuit het klantperspectief over benodigde proposities en marketinginstrumenten.  

Hier herken jij je in

Functie-eisen 

 • HBO werk- en denkniveau  
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden  
 • Ruime werkervaring (minimaal 3 jaar) in een (ondersteunende) commerciële functie  
 • Ervaring in de zorgsector is een must.  

Competenties

 • Plannen en Organiseren
 • Commercieel gevoel 
 • Klantgerichtheid 
 • Onderhandelen 
 • Initiatief 

Dit zoek je in een baan

 • Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een dynamische en groeiende organisatie. 
 • Een professioneel en hecht team van collega’s met veel expertise en passie voor de zorg. 
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Dit zijn wij

D&A is een organisatie met een platte structuur en staat bekend om haar toegewijde, servicegerichte consultancy-cultuur, die tegelijkertijd aanvoelt als een familiecultuur. In een informele omgeving werken 50 hoogopgeleide en leergierige professionals samen. We zijn intrinsiek gemotiveerd en worden gedreven door inhoudelijke expertise, waarbij samenwerking centraal staat. Binnen D&A staat het collectieve belang voorop, waarbij het team zich gezamenlijk inzet om resultaten te behalen en klanttevredenheid te waarborgen. Hoewel de medewerkers doordeweeks voornamelijk bezig zijn met projecten bij klanten, komen zij eens per twee weken samen tijdens de 'D&A vrijdag' om de verbinding met elkaar op te zoeken. Op deze dagen zijn alle collega's aanwezig op kantoor, waar we met elkaar sparren, van elkaar leren en waar er ruimte is voor zowel verbinding als gezelligheid. 

De organisatie is ingedeeld in 3 Business Lines die elk geleid worden door 1 of 2 business leads. Het managementteam van D&A bestaat uit deze business leads, de algemeen directeur en een directielid met de portefeuille bedrijfsvoering.  

Trek je conclusie en solliciteer

Ben je benieuwd naar deze functie? Wij plannen graag een vrijblijvend gesprek met je in.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het betreft geen functie die op ZZP-basis kan worden uitgevoerd.

Onze andere vacatures

Interesse? Neem contact op met

dna-fotoMarjolein

Marjolein Postelmans

Backoffice Medewerker
marjolein.postelmans@dnagroup.nl