Digital Engineering

Conclusion helpt uw organisatie met het snel realiseren van projecten in deze digitale wereld

Be smart, be fast. Uitgangspunt is het snel realiseren van projecten in deze digitale wereld. Transparantie, security en compliancy staan voorop.

Met DevOps as a Service, applicatieontwikkeling en beheer van heterogene applicatielandschappen. Transparantie, security en compliancy staan voorop.

Snel realiseren van projecten in deze digitale wereld

Be smart, be fast. Uitgangspunt is het snel realiseren van projecten in deze digitale wereld. 

Meer over Digital Engineering & ADM lees je hieronder
Greenfield Applicaties, Applicatie Outsourcing, Automate by nature, Transparant, Secure en Compliant, Cloud, Zero Maintenance
KWF Conclusion
Landelijke wervingsactie: alles stipt geregisseerd en slim verbonden met elkaar. Zoals dat kan binnen een georganiseerde ICT-omgeving.
De noodzaak van perfectie - KWF Kankerbestrijding

Geen zorgen over je systemen

Een goede-doelenfonds als KWF moet kunnen doen waar het goed in is – IT moet daarbij helpen, ondersteunend zijn. Op die gemeenschappelijke basis ontzorgt Conclusion KWF op verschillende vlakken. Zoals het beheer van de systemen in de eigen Private Cloud in Nederland. Of zoals de vernieuwing van het digitale werkplekconcept. Bijzonder is ook de ultramoderne opzet van het callcenter. Hiervoor maakte KWF als eerste organisatie in Nederland de overstap naar Microsoft Skype for Business voor telefonie, in combinatie met Anywhere365 voor de contactcenter functionaliteit.

 

KWF en Conclusion werken voor onbepaalde tijd met elkaar samen. Niet alleen voor de vernieuwing en innovatie van het ICT- systeem. De beschikbare disciplines, de korte lijnen en de minimale inwerktijd: het zijn allemaal voordelen van het ecosysteem van Conclusion.
Lees meer over hoe Digital Engineering & ADM kansen biedt
Meer weten over Digital Engineering & ADM in de praktijk?
En hoe samenwerken nieuwe kansen biedt

DIT ZIEN WE VAAK TERUG IN DE PRAKTIJK en HIERMEE KUNNEN WIJ uw organisatie HELPEN:

 

 

Realisatie van software – Met greenfield applicaties en applicatie outsourcing.

 

Kenmerken – Korte cycli, korte time to market, specificaties onduidelijk, front end ontwikkeling, customer experience, multi-technologie, kostenreductie, hoog volume, kennisbehoud.

 

 

Uitdagingen – Beperkte mogeljikheden om te veranderen, snelheid van delivery te laag, applicatie processen niet efficient, innovatie beperkt mogelijk 

 

Wij helpen uw organisatie met:  

Efficiency. Kostenreductie. Effectiviteit. Output verhoging. Experience. Kortere time to market. Customer Experience. Risico reductie. Multi-Technology.

 

 

DOOR: 

 

  • Applicatie dienstverlening
  • Realisatie van software
  • Greenfield applicaties 
  • Applicatie outsourcing

 

conclusion digital builder RGB 111963724000
‘Vernieuwen is wat anders dan het oppoetsen van antiek. Maar wat is dat ‘anders’ dan?’
Conclusion Digital Builder
Klanten willen Nu klaar zijn voor de toekomst. Hoe doe je dat? Hoe verleg je de aandacht van het beheren van jouw business naar het veranderen ervan? Het enig juiste antwoord moet nog uitgevonden worden. Maar je komt al een heel eind met onze snelle applicatie-ontwikkeling gecombineerd met marktkennis. Wij kijken naar User Experience, ontwikkelen front- en backend-applicaties, mobiele applicaties en websites. Dit doen we volgens de DevOps-methode waardoor we de snelheid bieden die vandaag nodig is. Voor nieuwe en succesvolle businessmodellen. Geen opgepoetst antiek.
Over Conclusion Digital Builder
conclusion application development RGB 111963723940
‘Dromen met je ogen open’
Conclusion Application Development & Maintenance
Doe je ogen dicht en droom even mee: dat je iemand had om jouw applicatielandschap te beheren en te transformeren, zodat jij resources en middelen vrijmaakt voor je digitale transformatie. Zonder zorgen om continuïteit, de kwaliteit van je applicaties, de ont-zorging van je klanten. Open je ogen. Deze droom is geen bedrog. Application Development & Maintenance levert levensechte voorspelbare, innovatieve en geïntegreerde applicatie-diensten waarbij we jouw bestaande applicatieland-schap vereenvoudigen, moderniseren en migreren. In DevOps-teams bieden we snel en voorspelbare functionaliteit op bestaande en nieuwe applicaties. Gericht op lagere kosten en continue verbetering en rationalisatie van je applicatielandschap. Mooi hè, dromen.
Over Conclusion Application Development & Maintenance
Sander Rosenhart
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Sander Rosenhart +31 (0)6 22 84 19 69