Digital Engineering

Conclusion helpt uw organisatie met orde op digitale zaken

Be smart, be fast. Uitgangspunt is het snel realiseren van projecten in deze digitale wereld. Transparantie, security en compliancy staan voorop.

 

Stabiliteit. Continuïteit. Cutting edge techologie. Vanuit deze drie uitgangspunten begeleiden wij jou op weg naar een futureproof applicatielandschap. Het resultaat: een IT-omgeving die jouw business borgt, versterkt en aanjaagt. Het ‘Wat’ – de doelen - bepaal jij. Wij ontzorgen je met het ‘Hoe’.

 

Conclusion Application Innovation biedt orde op digitale zaken

Wie de kracht van slimme IT koppelt aan zijn strategie en businessdoelen, oogst succes. Maar wat als je applicatielandschap verouderd is, versnipperd en ondoorzichtig? Conclusion Application Innovation begeleidt je naar een up-to-date ontwikkelplatform – bijvoorbeeld in Cloud Native of Cloud Ready -, verhuist je core applicaties daarnaartoe en zorgt dat je systeem 24/7 up-to-date is en blijft. We noemen dat de N-1 op applicatievlak: het blijven doorontwikkelen van technieken en technologieën zodat jouw (innovatie)motor kan blijven draaien en de operationele continuïteit is gewaarborgd. Digitale transformatie pur sang.

 

 

Conclusion BAM biedt maatwerk met Mendix

Samen zetten we applicaties en processen zo neer dat u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Wij ontwikkelen in korte tijd flexibele en dynamische applicaties met behulp van het Mendix platform die u alle voorsprong geven in de markt. 

Snel realiseren van projecten in deze digitale wereld

Be smart, be fast. Uitgangspunt is het snel realiseren van projecten in deze digitale wereld. 

Meer over Digital Engineering & ADM lees je hieronder
Greenfield Applicaties, Applicatie Outsourcing, Automate by nature, Transparant, Secure en Compliant, Cloud, Zero Maintenance
KWF Conclusion
Landelijke wervingsactie: alles stipt geregisseerd en slim verbonden met elkaar. Zoals dat kan binnen een georganiseerde ICT-omgeving.
De noodzaak van perfectie - KWF Kankerbestrijding

Geen zorgen over je systemen

Een goede-doelenfonds als KWF moet kunnen doen waar het goed in is – IT moet daarbij helpen, ondersteunend zijn. Op die gemeenschappelijke basis ontzorgt Conclusion KWF op verschillende vlakken. Zoals het beheer van de systemen in de eigen Private Cloud in Nederland. Of zoals de vernieuwing van het digitale werkplekconcept. Bijzonder is ook de ultramoderne opzet van het callcenter. Hiervoor maakte KWF als eerste organisatie in Nederland de overstap naar Microsoft Skype for Business voor telefonie, in combinatie met Anywhere365 voor de contactcenter functionaliteit.

 

KWF en Conclusion werken voor onbepaalde tijd met elkaar samen. Niet alleen voor de vernieuwing en innovatie van het ICT- systeem. De beschikbare disciplines, de korte lijnen en de minimale inwerktijd: het zijn allemaal voordelen van het ecosysteem van Conclusion.
Lees meer over hoe Digital Engineering & ADM kansen biedt
Meer weten over Digital Engineering & ADM in de praktijk?
En hoe samenwerken nieuwe kansen biedt

DIT ZIEN WE VAAK TERUG IN DE PRAKTIJK en HIERMEE KUNNEN WIJ uw organisatie HELPEN:

 

 

Realisatie van software – Met greenfield applicaties en applicatie outsourcing.

 

Kenmerken – Korte cycli, korte time to market, specificaties onduidelijk, front end ontwikkeling, customer experience, multi-technologie, kostenreductie, hoog volume, kennisbehoud.

 

 

Uitdagingen – Beperkte mogeljikheden om te veranderen, snelheid van delivery te laag, applicatie processen niet efficient, innovatie beperkt mogelijk 

 

Wij helpen uw organisatie met:  

Efficiency. Kostenreductie. Effectiviteit. Output verhoging. Experience. Kortere time to market. Customer Experience. Risico reductie. Multi-Technology.

 

 

DOOR: 

 

  • Applicatie dienstverlening
  • Realisatie van software
  • Greenfield applicaties 
  • Applicatie outsourcing

 

CONCLUSION APPLICATION INNOVATION RGB 111941871484
'Hello future,
goodbye legacy'
Conclusion Application Innovation
Conclusion Application Innovation is je one-stop shop voor applicatie transformatie. We bieden moderne CI/CD-oplossingen. Bijzonder is onze positie binnen het Conclusion ecosysteem. Conclusion telt (aantal) IT-gerelateerde bedrijven die afzonderlijk of in samenwerking opereren. Dat geeft jou, als klant, ook toegang tot specialisten voor bijvoorbeeld strategie of privacy en veiligheid. Welke diensten of oplossingen je ook nodig hebt: we hebben ze in huis.
Over Conclusion Application Innovation
conclusion bam RGB 111941871563
‘Geen eindeloos IT-project, maar vandaag al de eerste versie leveren’
Conclusion BAM
Media
Flexibeler. Zekerder. Sneller. De uitdagingen van vandaag vragen om een nieuwe manier van ontwikkelen. Geen tijd om weken bezig te zijn met wat er precies gemaakt moet worden. Met Low Code helpen we klanten aan razendsnelle dev-tijden, grotere IT-wendbaarheid en zakelijke impact. Low Code is het nieuwe paradigma in het versnellen van digitale transformatie. Merk het verschil. Maak het verschil. Direct. Nu.
Over Conclusion BAM
Sander Rosenhart
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Sander Rosenhart +31 (0)6 22 84 19 69