• Expertises

Conclusion Cares

Conclusion Confidential is onderdeel van het Conclusion ecosysteem. Conclusion levert diensten, producten en concepten voor missie- en maatschappijkritische IT-projecten. Dat plaatst ons als ecosysteem in het hart van de samenleving: we dragen bij aan de energietransitie en helpen mee om werk, zorg en vervoer makkelijker, veiliger en efficiënter te laten verlopen (SDG9). Onze interne bedrijfsvoering zet de mens voorop en biedt een veilige, gezonde en rechtvaardige werkomgeving (SDG3). Ook focussen we ons met ons milieu- en CO2 reductie management programma en CO2 reductie beleid op het reduceren van onze CO2 emissies in scope 1, 2, 3, 4 en 5 (SDG13).

Conclusion creëert oplossingen die betaalbaar en duurzaam zijn. We dragen bij aan de energietransitie en maatschappij

Maar óm die meerwaarde aan onze samenleving te kunnen leveren, zijn we ook gebruiker ervan: we consumeren producten en materialen, veroorzaken afval en emissies. Dus is het niet zo gek om naast alle aandacht voor bits en bytes ook de vraag te stellen: wat doen we ervoor terug?

Conclusion Cares

Met ons programma Conclusion Cares geven we antwoord op en invulling aan de vraag: wat doen we ervoor terug? Wij zien, naast onze bedrijven en medewerkers, ook onze klanten, leveranciers, de maatschappij, en overheid ook als deel van ons ecosysteem. We geloven in een samenleving waarin iedereen meedoet en zoveel mogelijk participeert.

Conclusion impact bos

Conclusion Impact Bos

We opereren in het hart van de samenleving, doordat wij de verantwoordelijkheid dragen voor talloze missie- en maatschappijkritische IT-projecten. We zijn ons er meer dan bewust van dat wij ook afval en emissies veroorzaken. En we vinden het dan ook uiterst belangrijk om hier wat voor terug te doen. Dit doen we onder andere door de aanplant van het Conclusion Impact Bos. Lees meer

Anders reizen

Conclusion neemt deel aan de Anders Reizen Coalitie

De gemeenschappelijke ambitie van Anders Reizen is de Co2-uitstoot van zakelijk reizen te halveren in 2030 (t.o.v. 2016). Met zakelijk reizen wordt bedoeld het woon-werk verkeer en de reizen ten behoeve van de werkgever, inclusief vliegreizen, per medewerker (fte). Dit is vastgelegd in de ‘pledge sustainable mobility’ dat ieder lid, zo ook Conclusion, ondertekent. Om deze doelen te bereiken zijn de meest effectieve maatregelen vertaald naar een koploperprogramma met ‘best practices’.

SDG Nederland

Conclusion neemt deel aan de community SDG Nederland

Sinds 2017 is het beleid en de aanpak van duurzaam ondernemen binnen Conclusion gekoppeld aan 3 SDG’s: • SDG 3 – Goede gezondheid en welzijn • SDG 9 – Industrie, innovatie en infrastructuur • SDG 13 – Klimaatactie. Deze SDG’s zijn direct te relateren aan de bedrijfsvoering en dienstverlening van Conclusion. Voor SDG 13 (Klimaatactie) committeert en focust Conclusion zich op Co2 reductie en het behalen van de CO2 reductiedoelen binnen SDG 13. Lees hier meer over in het community profiel van Conclusion.

Focus op Sustainable Development Goals 

De Verenigde Naties heeft 17 Sustainable Development Goals vastgesteld met als doel om de wereld tot een betere plek te maken in 2030. Hiervan sluiten er drie goed aan bij onze organisatie en onze MVO ambities.  Wij hebben deze drie doelen geadopteerd en ons Conclusion Cares programma ingericht om concrete vooruitgang op het gebied van deze drie doelen te bereiken.

Who Cares?!

Naast ons continue programma waarmee wij invulling geven aan Conclusion Cares, zoeken wij ook expliciet de energie en verantwoordelijkheid van ons ecosysteem op. Tijdens het interactieve programma Who Cares?! gaan wij samen met al onze collega’s op zoek naar goede doelen en goede ideeën die Conclusion kan steunen. Who Cares?! stimuleert Conclusion collega’s om na te denken waar zij graag impact willen maken. Waar willen zij van betekenis zijn? Door mee te doen aan Who Cares?! maken collega’s kans om als 1 van de 10 beste ideeën een startkapitaal mee te krijgen voor hun sponsoridee. Daarnaast kunnen ze een mooi aanvullend bedrag ophalen, door stemmen te krijgen vanuit het heel Conclusion ecosysteem. Business done differently op het gebied van sponsoring.

Sustainable Development Goals

conclusion-cares-run-for-the-hunger-project

Goede Gezondheid en Welzijn - SDG 3

Naast aandacht voor bits en bytes, doen we ook graag iets terug. Benieuwd?

portretfoto Irmgard Spijkers

Irmgard Spijkers

Client Director Financial Services
ISpijkers@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies