Business Platforms

Conclusion helpt uw organisatie met digitale transformatie

Businesstransformatie stelt organisaties voor veel vragen. Welke keuzes moet jouw organisatie Nu maken? Vanuit digitaal perspectief helpen we je graag op weg. 

Business transformatie 

Wanneer je een businesstransformatie inzet, komt je organisatie voor veel vragen te staan. Hoe ga je om met de erfenis uit het verleden of met de verwachting naar de toekomst en hoe verenig je beide? Leg je eerst de prioriteit op ‘grip’ op je IT-landschap of toch eerst de business bedienen? Geef je aandacht aan je medewerkers of breng je toch eerst die campagne op de markt?

 

Digitaal
Eén ding is zeker, de nieuwe norm is digitaal. Bewegen, integreren, impact hebben en snel reageren op wat Nu en morgen relevant is. Binnen Conclusion doorleven we dit principe elke dag. De wereld verandert razendsnel, en met ons ecosysteem veranderen we mee. Buiten de gebaande paden als het moet of kan. Hetzij over de as van agile organiseren, hetzij over de as van je businessmodel. Doe als Conclusion, start in het Nu. We helpen je graag op weg.

 

Ecosysteem van Conclusion

Het ecosysteem van Conclusion werkt als organisch geheel van bedrijven, met een stevig anker in business & IT. Het ecosysteem biedt optimale wendbaarheid en vormt zich naar jouw vraag van dit moment. Nu opschalen of later? Multidisciplinair of enkelvoudig? Vanuit het ecosysteem helpen we jou bij de zaken waarmee je Nu verder wilt. Grote of kleine vragen. Maak het jezelf makkelijk. Jij zit aan het stuur.

Martijn Baak Conclusion

We helpen je Nu bij versnelling en verduurzaming

Alles voor het optimaliseren van je bedrijfsprocessen langs de weg van proces, technologie en mens. Van vraagstuk tot advies. En van implementatie tot borging. We helpen je Nu bij versnelling en verduurzaming. Digitale innovatie en nieuwe verdienmodellen en manieren van organiseren dragen bij aan krachtige resultaten. Nu en morgen.

 

Martijn Baak, domeinlead Business Platforms & Consultancy

Media
Eriks Conclusion
“Door de expertise van Conclusion BAM en onze ervaring in het veld, hebben we heel snel resultaat geboekt”
Ruud Meinen, Sales Manager Meet & Regeltechniek & Stoom - ERIKS

Conclusion BAM heeft voor ERIKS een mobiele Mendix applicatie ontwikkeld om het papieren proces te vervangen

Met de nieuwe mobiele stoomapplicatie heeft ERIKS de gestelde doelen bereikt. Niet alleen kunnen de condenspotten op locatie van de klant snel in kaart worden gebracht en worden beoordeeld, de servicemonteurs beschikken nu ook altijd over alle beschikbare informatie. Doordat de servicemonteurs nu veel minder tijd kwijt zijn aan de administratie van het proces, kunnen ze meer tijd bij de klanten besteden. Daarnaast voorziet de applicatie in het voldoen aan de benodigde veiligheidseisen die van toepassing zijn bij grote stoominstallaties. In de applicatie moet namelijk een verplichte Last Minute Risk Assessment (LMRA) worden doorlopen.

 

Door gebruik te maken van de agile aanpak is de stoomapplicatie op tijd en binnen budget opgeleverd en werd in stappen functionaliteit toegevoegd, gebaseerd op de bevindingen van de servicemonteurs. 

 

Conclusion helpt zorginstellingen bij het slim inrichten van IT-processen en het verbeteren van (onderlinge) communicatie om zo de patiënt beter en sneller te helpen.
Lees meer over andere klantcases
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Lees hier onze klantcases

Onze wereld, ons leven, wordt steeds digitaler

Gezondheid, energie, mobiliteit, onderwijs en recreatie zijn meer en meer gestoeld op technologie die steeds sneller en gemakkelijker verandert. Veel technologie is onlosmakelijk verbonden met maatschappijkritische processen. Als individu, maar ook als organisatie is het de uitdaging om je aan al deze veranderingen aan te passen. Jezelf blijvend transformeren. Zien wat de markt wil en wat je klanten nodig hebben.

 

Nú moeten er voortdurend keuzes worden gemaakt

Over transformatie van bestaande processen, het verbeteren van kernactiviteiten, de inzet van data en daaruit voortkomende inzichten, de continuïteit van IT-infrastructuur en e-services. En soms ook gewoon problemen uit het verleden oplossen om de toekomst aan te kunnen.

 

Ziet er goed uit. Ik wil meer!

Wij helpen uw organisatie met: 

Wendbaarheid en uw organisatie weerbaar maken voor toekomstige ontwikkelingen. Voor deze uitdagingen is een goede partner noodzakelijk. Een partner die helpt om te transformeren, weerbaar en wendbaar te worden. Een partner die problemen oplost en voorkomt en die zich verantwoordelijk voelt voor continuïteit. Een partner die gelooft in samenwerking omdat je samen veel meer bereikt dan alleen. Die partner: dat is Conclusion.

 

 

Om als organisatie succesvol te veranderen, is de ontwikkeling van medewerkers cruciaal. Leren is hierin geen doel op zich: het draait er uiteindelijk om dat medewerkers beter presteren en het beste uit zichzelf halen. Zo helpen zij zichzelf én de organisatie verder. 

 

DOOR:  

  • Business Consultancy
  • Implementatie en optimalisatie
  • Low-code oplossingen
  • Smart Automation 

 

conclusion implementation RGB 111963833095
'Ruim baan voor
Veranderaars
Mensenmensen
Energiegevers
Vóórdoeners
Doorzetters
Optimisten
Kleine-stapjes-vooruit-zetters
Baanbrekers
Conclusion Implementation
Duurzaam veranderen in onzekere tijden? We geloven in de magische combinatie van dromen, durven en doen. Zij aan zij helpen we organisaties om hun dromen in kleine stappen te veranderen in werkelijkheid. Omarm een Lean-, Agile-, 3 PM-, BTech-mindset en durf te experimenteren. Je organisatie wordt er wendbaarder van en je team(s) weerbaarder.
Over Conclusion Implementation
KWDRM 400x400 111963818977
‘Kunnen, willen, durven, doen’
KWD Resultaatmanagement
Organisaties moeten zich steeds sneller aanpassen. Als gevolg daarvan neemt de druk op projecten toe.
Projecten worden steeds complexer en tegelijkertijd doen nieuwe methoden zoals agile hun intrede. Om dan succesvol projecten te realiseren, zijn stevige en ervaren managers nodig die kunnen, willen, durven en vooral ook doen. Puur mensenwerk! KWD Resultaat-management – sinds mei 2019 onderdeel van ons ecosysteem – levert ervaren project-, programma- en agilemanagers die hun sporen hebben verdiend in verschillende sectoren. KWD Resultaatmanagement helpt organisaties met het realiseren van projectsucces. Snel, voorspelbaar en bij voorkeur op basis van resultaatverplichting.
Over KWD Resultaatmanagement
conclusion digital resilience RGB 111941873878
'Een vuist maken. Een muur optrekken. Dichttimmeren wat dicht te timmeren valt. Of kies voor verhoogde weerbaarheid tegen cybercrime.'
Conclusion Digital Resilience
Bij Conclusion Digital Resilience geloven we in doelmatige weerbaarheid. Dat je als organisatie af en toe moet kunnen incasseren, maar veerkrachtig genoeg bent om terug te veren en daarvan te leren. Doelmatig betekent ook: doen wat werkt. Conclusion Digital Resilience levert diensten die je security-organisatie, -processen en -tools op juist die punten versterken. Dus geen ‘vinkjes’ omdat het moet, maar kosteneffectieve, afgewogen maatregelen die je organisatie Nu direct effectief beter maken.
Over Conclusion Digital Resilience
conclusion learning centers RGB 111963832375
‘Grip op opleiding en ontwikkeling’
Conclusion Learning Centers
De traditionele scheiding tussen leren en werken heeft het veld geruimd voor nieuwe ontwikkelingsprocessen: daar waar leren en werken juist samengaan. Hoe zorg je voor continu goed opgeleide medewerkers en houd je grip op compliancy, duurzame ontwikkeling en opleidingskosten? Als opleidingsintermediair leveren
wij je hiervoor een compleet pakket aan faciliteiten endiensten. Voorbeelden: het implementeren, hosten en beheren van leermanagementsystemen, een digitale opleidingscatalogus, learning services en HRD-advies. Zo kun jij je richten op de inhoud en doen wij de rest. Compleet, innovatief en kostenbesparend.
Over Conclusion Learning Centers
Media
CVS logo RGB 111951021899
‘Meer dan alleen jezelf’
Conclusion Volg Systeem
Voor organisaties die hun alledaagse processen willen verbeteren is er NU het Conclusion Volg Systeem (CVS) van Conclusion. CVS geeft medewerkers de mogelijkheid om tijdens gesprekken in relevante dossiers te duiken, notities toe te voegen en die meteen te delen met collega’s en cliënten. Naast het voordeel van ‘direct bij de hand, altijd op de hoogte’ maakt CVS dossiers, werkprocessen en afspraken inzichtelijk. Dus geen rondslingerende memo’s meer. Rapportage of overzicht nodig? Het systeem draait ze zo voor je uit. Maar de grootste waarde zit in de verbinding op zich. Het contact tussen medewerkers en hun klanten. Tenslotte zijn we meer dan alleen onszelf.
Over Conclusion Client Volg Systeem
LOGO FLEX ID CONCLUSION RGB 1 111963822511
'Optimale inzetbaarheid omdat je niet wilt dat je morgen te laat bent’
Flex-I.D. I Conclusion
Conclusion Flex-I.D. ontwikkelt software voor opsporings-diensten. Ons programma SUMMIT faciliteert de opbouw van procesdossiers en ondersteunt opsporings-ambtenaren bij ‘speurwerk’: SUMMIT legt verbindingen tussen cases. Zo anticipeert de gebruiker direct op de actualiteit. Niet gisteren, niet morgen. Maar Nu. Specifieke vragen? Nieuwe behoeften? Conclusion Flex-I.D. draagt dag in dag uit bij aan onze veiligheid.
Over Flex-I.D. I Conclusion
YELLOWTAIL END logo RGB 111941877989
Yellowtail
Yellowtail I Conclusion ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan 15 jaar digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector. De missie van Yellowtail is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. De focus ligt daarbij op het creëren van een ultieme klantervaring. Dankzij onze domeinfocus heeft Yellowtail ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning.
Over Yellowtail I Conclusion
Martijn Baak
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Martijn Baak +31 (0)6 29 52 54 89