• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Meer over de producten waarmee we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Waar we je mee ondersteunen

  • Over Bright Alley, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Bright Alley

Werken bij Bright Alley

Bright Alley zet medewerkers in beweging. Wij dragen bij aan het succes van organisaties en geloven dat medewerkers hiertoe de sleutel zijn. Dit doen we door geïntegreerde oplossingen te creëren op het snijvlak van didactiek, design en techniek. Oplossingen die ervoor zorgen dat medewerkers beter presteren. 

We zijn eigenzinnige professionals, we willen weten hoe het zit en kaders maken ons creatief!

Net even anders
Wij geloven in je
Van betekenis zijn

Wat ik leuk vind bij Bright Alley is dat wij steeds weer kritisch nadenken of we het juiste doen. Hoe maken we een oplossing nog effectiever, hoe maken we nog leukere oplossingen? Daar krijgen we de ruimte voor. Daarnaast heb ik ontzettend leuke collega’s! Het is hier altijd gezellig. We werken hard, maar er wordt ook hard gelachen.

Merel Pompe

Business developer bij Bright Alley

Bright Alley heeft hele leuke en afwisselende klanten. Waarvoor we ook afwisselende oplossingen maken. En je leert elke keer weer wat bij. Binnen een project heeft ieder zijn eigen rol, maar we werken wel echt samen aan de oplossing.

Aaron Meijer

Designer bij Bright Alley

Wat zo leuk is, is dat Bright Alley klein én groot is. Aan de ene kant zijn we onderdeel van het grote en solide Conclusion. Aan de andere kant zijn we een kleine club van 40 man waar iedereen elkaar kent en losjes en informeel met elkaar omgaat.

Fleur Terberg

Projectmanager bij Bright Alley

Ook werken bij het leukste bureau van Nederland?

Solliciteer direct

Geen vacature? We staan altijd open voor een kop koffie met enthousiaste professionals.

Uitgelichte vacatures

Digital Learning Consultant

Bright Alley I Conclusion

Medior

Utrecht

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn

Net even anders

Onze cultuur? Ook die is nét even anders. Je collega’s zullen je vertellen over die warme familiesfeer. Waar je elkaar respecteert. Waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling én vooral alle ruimte voor jou: die nét-even-anders-denker-en-doener.

Wij geloven in je

Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Daarom krijg je van ons meteen veel vrijheid. Om ons te inspireren met je eigen mening en je soms tegendraadse ideeën. En zo oplossingen te bedenken die van betekenis zijn.

Van betekenis zijn

Als Conclusion geloven we dat we van betekenis zijn door de unieke combinatie van mensen. Juist die verschillen in karakters en expertises zorgen dat we impact maken. Draag jij ook graag bij aan impactvolle (IT) oplossingen?

Kaders maken ons creatief

We zijn creatief en hebben volop ideeën. Kaders maken ons juist creatief. Het blijft niet alleen bij creatieve ideeën. We vertalen deze ideeën naar concrete oplossingen. Hierbij levert iedereen op zijn eigen manier een bijdrage.

Samen zijn wij Conclusion

Conclusion is de naam van ons ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur. Wat ons bindt? Onze drive om met betere, slimmere oplossingen te komen. Door vakmanschap, samenwerking en net een stapje extra te doen. 

Werken bij Conclusion is dus nét even anders. Dat voel je vanaf dag éénHoe verschillend en eigen we ook zijn, één ding herkennen we in elke collega: het lef om voor het allerbeste resultaat te gaan.  

Werken bij Bright Alley?

Neem contact op!

Eefje Albers

Directeur
eefje.albers@brightalley.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy