• Expertises

Totara Best Manufacturing award voor Yamaha Motor Europe

Het nieuwe Totara LMS van Yamaha Motor Europe is gekwalificeerd met de Totara Best Manufacturing award 2017. De award wordt uitgereikt aan projecten met de beste performance. De award is voor zowel Yamaha als Bright Alley een bekroning op het werk wat is gerealiseerd: door de migratie naar het Totara LMS is de performance binnen de hele dealerketen in 41 landen sterk verbeterd.

14 februari 2018   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Een besparing van 30% op de kosten
Yamaha Motor Europe heeft Bright Alley gevraagd als partner voor het implementeren van een nieuw Learning Management Systeem (LMS). De wens was duidelijk: goed opgeleide medewerkers die mee kunnen groeien met de commerciële wensen van het bedrijf. Bright Alley zorgde ervoor dat de complexe migratie en centralisatie naar een nieuw, fris en duurzaam LMS in goede banen liep. En met succes. Yamaha Motor bespaarde 30% op de kosten voor training door de migratie naar het Totara LMS. ‘De combinatie van het Totara LMS en Bright Alley als partner stelt ons in staat om te voldoen aan de hedendaagse eisen wat betreft e-learning, blended learning, automatische training administratie en de daaruit vloeiende rapportage’ aldus Senior service network coördinator bij Yamaha Motor Europe.


TotaraLMS Platinum Partner
Bright Alley heeft de afgelopen jaren bij verschillende klanten binnen en buiten Europa met succes het Totara LMS geïmplementeerd. Deze succesverhalen en de daaruit voortkomende klanttevredenheid zijn door Totara beloond met de benoeming tot ‘TotaraLMS Platinum Partner’. Vrij uniek in Nederland! En daar zijn we trots op. Wil jij ook een betere performance voor jouw organisatie? Wij denken graag met je mee. Neem contact op met Menzo via 030 21 23 200.

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security