• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Meer over de producten waarmee we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Waar we je mee ondersteunen

  • Over Bright Alley, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Bright Alley

Merel Pompe - Business Developer

Business Developer Merel heeft het naar haar zin bij Bright Alley. 

13 november 2019   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Even voorstellen

Merel Pompe, 32 jaar, Business Developer bij Bright Alley sinds januari 2019.

Waarom heb je gekozen voor Bright Alley?

Ik begon in 2014  bij Bright Alley als Stagiair Learning Consultant. Na mijn stage ben ik hier gebleven en gedurende een paar jaar doorgegroeid in die rol. In 2018 kreeg ik de kans om bij IKEA als Learning Designer aan de slag te gaan. Het was een zeer leerzaam jaar bij zo’n mooi en aansprekend bedrijf. Bright Alley ontwikkelde zich ondertussen ook verder. Zij creëerden een nieuwe functie waarvoor ze mensen zochten die inhoudelijk gedreven zijn en gevoel hebben bij de dynamiek aan klantzijde. Deze nieuwe rol van Business Developer zorgt voor een betere klantrelatie. Ik besloot terug te gaan naar Bright Alley om in deze rol aan de slag te gaan. 

Wat doe je als Business Developer?

Als Business Developer vorm ik een klantteam met mijn collega Gelske die Portfolio Manager is. Samen zijn we verantwoordelijk voor een portfolio aan diverse organisaties. We bedenken concepten samen met hen en we bekijken welke oplossingen tot het gewenste resultaat leiden. Niet alleen voor projecten in het hier & nu, maar vooral ook over langere termijn.

De kunst in mijn werk is de vraag van de organisatie goed helder te krijgen. Soms willen ze een e-learning, maar blijkt dit niet de best passende oplossing te zijn. Wat is precies de doelgroep? Wat zijn hun behoeftes? En binnen welke (zakelijke) context speelt het vraagstuk? Ik geef dan graag advies. Vervolgens ga ik samen met een team aan de slag om iets tofs te bedenken en na te denken hoe we e.e.a. in de praktijk kunnen uitwerken. 

Steeds weer kritisch nadenken of we het juiste doen. Bij klanten, maar ook intern.

Merel Pompe
HOE ZIET JOUW WERKWEEK ERUIT?

Mijn werk is super afwisselend, geen week is hetzelfde. Ik voer een aantal gesprekken bij verschillende bedrijven, of ga naar potentiële klanten toe. Ik houd me bezig met het bedenken of uitwerken van concepten voor oplossingen. En ik help mee met verschillende projecten. Ook komt het voor dat ik ergens een workshop moet geven.

WAT MAAKT WERKEN BIJ BRIGHT ALLEY BIJZONDER VOOR JOU?

Wat ik leuk vind bij Bright Alley is dat wij steeds weer kritisch nadenken of we het juiste doen. Hoe maken we een oplossing nog effectiever, hoe maken we nog leukere oplossingen? Daar krijgen we de ruimte voor. Daarnaast heb ik ontzettend leuke collega’s! Het is hier altijd gezellig. We werken hard, maar er wordt ook hard gelachen.

Wil je meer weten over werken bij Bright Alley?

Neem even contact op

Eefje Albers

Directeur
eefje.albers@brightalley.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security