Buiten de kaders denken. De drijfveer van Edo

Al een tijdje is Edo een van onze meer dan ervaren designers. Maak kennis met hem.

5 januari 2022   |   Nieuws   |   Door: Edo Slui

Deel

Close up van een breed lachende Edo

Even kort voorstellen

Ik ben Edo, 35 jaar en sinds mei 2021 aan de slag bij Bright Alley als Digital Creative. Naast mijn werk heb ik een enorme passie voor martial-arts. Zo train ik zelf Braziliaans jiu jitsu en geef ik samen met mijn zus al zo’n 20 jaar aikido-les aan kinderen en volwassenen.

 Oorspronkelijk kom ik uit de reclamewereld, waarin ik mij bezighield met online activatie campagnes. Vanuit deze wereld ben ik het digitale onderwijs gerold, waarbij mijn twee passies, onderwijs en design, samen komen. Een markt waar erg veel potentie in zit en ontwikkeling in mogelijk is.

Durven buiten de kaders te denken

Bij Bright Alley heb ik mijn plek gevonden. Hier is geen enkel out-side-the-box-idee te gek. Ik heb altijd geleerd dat ‘medium is the message’ oftewel, de vorm waarin je iets overbrengt ook de boodschap vertelt. Tijdens een aanvraag gaan we daar dan ook naar op zoek. 

Als klant word je meegenomen in een proces, met als resultaat een passende leeroplossing die aansluit bij zowel de behoefte van de doelgroep als die van de business. Met een diversiteit aan expertises zowel bij Bright Alley als Conclusion, kan alles wat we beloven daadwerkelijk ook waargemaakt worden. Van (VR) games tot aan duurzame oplossingen.  

Graag nodig ik je uit voor Utrechts beste koffie om je te laten zien waarmee wij bezig zijn.

Wil jij ook graag werken in een creatieve omgeving?

Kijk eens op onze 'werken bij'-pagina.

Meer weten over werken bij Bright Alley?

Neem even contact op.

Close up Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur Bright Alley
eefje.albers@brightalley.nl