• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Application Innovation, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Application Innovation

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Application Innovation

Werken bij Conclusion Application Innovation

Wij zijn onderdeel van Conclusion en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 28 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 1.950 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen de kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe?

Stabiliteit en continuïteit
Duurzaamheid
Cutting edge technologie

Dit zeggen onze collega's

Het mooie van Conclusion Application Innovation is dat het een club mensen is die stuk voor stuk enorm betrokken zijn met onze klanten, waar je ook nog eens alle ruimte krijgt om te ontwikkelen en te zijn wie je bent. Of je nou een ochtendmens bent of juist niet, of juist die energieke prater bent of meer de stille denker, ze hebben allemaal hun eigen belangrijke inbreng in ons bedrijf. Juist die diversiteit zorgt voor een club mensen waar je bij wil horen.

Bob van Weerdenburg

Agile Coach

Werken bij Conclusion Application Innovation is leuk en uitdagend! In complexe (klant) omgevingen heb je de kans om elke dag met de nieuwste technologieën in de weer te zijn. Daarnaast krijg je door de verschillende opleidingsmogelijkheden alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en ook je persoonlijke doelen te realiseren.

Ronald van der Laan

Senior Technisch Applicatiebeheerder

Bij Conclusion Application Innovation heerst een open cultuur en zijn alle collega's benaderbaar. Daardoor heb je continu het gevoel dat je alles samen doet, en nooit iets alleen hoeft te doen. Uiteraard staat het je vrij om even de focus op te zoeken en je ergens op toe te leggen als je die behoefte hebt. Ik kom niet veel plekken tegen waar teamwork en persoonlijke ontwikkeling zo goed samen komen en gestimuleerd worden.

Raymon Marsman

Developer

Ontmoet onze recruiters Max en Robert-Jan 

Met circa 120 collega’s werken wij op dit moment vanuit huis, maar daarnaast hebben we ook kantoren in Amsterdam en Utrecht. Klanten waar wij mee werken zijn onder andere Koninklijke Ahold Delhaize, Royal FloraHolland en NS. 

Binnen Conclusion Application Innovation houden wij van een open communicatie, bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en organiseren regelmatig uitjes voor collega’s. Lijkt het jou leuk om ons te leren kennen? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een virtueel kopje koffie!

Onze openstaande vacatures

Operationeel Manager

Conclusion Application Innovation

Medior, Senior

Amsterdam

Fulltime 32-40 uur

Benieuwd naar meer?

Een weekje meekijken met een Cloud Engineer
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy