• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Application Innovation, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Application Innovation

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Application Innovation

Interactief leren met PowerApp

Gamification en interactie zijn vormen van modern leren. Conclusion heeft vanuit haar digital learning bureau Bright Alley het initiatief genomen om een app te ontwikkelen die klanten kunnen inzetten als tool voor deze moderne vormen van leren.

Klant

ProRail

Markt

Reizigersvervoer

Thema

Tomorrow minded people

Publicatiedatum

12 maart 2021

De vraagstelling

Gamification en interactie zijn vormen van modern leren. Conclusion heeft vanuit haar digital learning bureau Bright Alley het initiatief genomen om een app te ontwikkelen die klanten kunnen inzetten als tool voor deze moderne vormen van leren. Deze app, de PowerApp, biedt kleine stukjes kennis (brain snacks) op verschillende tijdstippen aan. Tegelijkertijd houdt de achterliggende applicatie de voortgang van de gebruikers bij. Meer informatie hierover is te vinden op www.powerapp.nl.

De oplossing

Conclusion ontwikkelt in huis de PowerApp. Klanten die gebruik willen maken van de PowerApp ontvangen een gepersonaliseerde versie waarin bedrijfsspecifieke kennis en vormgeving is opgenomen. Zo hebben we dit voor verschillende klanten al toegepast, waaronder ProRail, ABN AMRO, Menzis, Provincie Overijssel en Astellas. 

Medewerkers worden via korte kennisitems slim en efficiënt continu up-to-date gehouden over nieuwe ontwikkelingen, regelgeving en andere relevante kennis. De werkgever wordt door de app op de hoogte gehouden van de voortgang van medewerkers.

De app is initieel ontwikkeld voor Windows mobile van Microsoft, o.a. met Microsoft TypeScript en open source producten. De app is downloadbaar en werkt ook zonder internet verbinding. De resultaten worden naar de back-end gestuurd zodra de telefoon weer verbinding heeft.

De app wordt continu beheerd en kort cyclisch doorontwikkeld door een productteam. Dit is een agile team onder leiding van een Product Owner. De distributie van de applicatie is volledig geautomatiseerd, inclusief de zelf-activatie van medewerkers via een onboarding URL. Testen en documenteren wordt ook door het team uitgevoerd en ook incidenten, problems, beschikbaarheidsbeheer, capaciteitsbeheer, beveiligingsbeheer en wijzigingsbeheer worden binnen het productteam opgepakt.

Voor beveiligingsbeheer wordt als extra zekerheid ook gebruik gemaakt van externe expertise op het gebied van security & penetration testing en wordt security by design (build security in) gehanteerd.

Het resultaat

Conclusion levert het product voor de klanten als SaaS, de klant krijgt een altijd goed presterende oplossing zonder zorgen over de technologie waarbij klantverzoeken zoveel mogelijk worden ingevuld.  

Het succes van dit team blijkt uit de inmiddels lange historie van de PowerApp (bijna 10 jaar) én het groeiende aantal klanten dat voor de PowerApp kiest. Conclusion borgt dit succes door te blijven sturen op klanttevredenheid en door frequente feature sessies te organiseren waar met klanten de roadmap van de app wordt besproken.

Terug naar het case overzicht
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met PowerApp voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op.

Ard van der Lee

Business Development Manager
avanderlee@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security