• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

  • Over AMIS, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van AMIS

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij AMIS

Review MeetUp Oracle Cloud Native Application Development

-

24 januari 2020   |   Nieuws   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

André van Dalen AMIS Conclusion Review MeetUp Oracle Cloud Native Application Development

Afgelopen maandag was AMIS gastheer en organisator van de MeetUp Oracle Cloud Native Application Development. Ruim 30 in- en externe IT-professionals werkten met elkaar met de nieuwste technologie. Mensen trainen met de nieuwste tooling vinden we belangrijk. Om onszelf te ontwikkelen, maar bovenal om klanten te helpen gericht te vernieuwen. 

Geen "knoppentraining" meer 

Applicaties op maat; een verschijnsel van alle tijden. Je wilt de mensen in je organisatie optimaal ondersteunen in hun werk. En je wilt klanten en ketenpartners optimaal voorzien van informatie en een plek geven in jouw processen. 

De eisen die we stellen aan applicaties zijn echter veranderd. We verwachten veel meer van de User eXperience. We zien ze in verschillende vormen; van geautomatiseerde formulieren, tot chatbots en allerhande visualisatie van data. Op de achtergrond verwachten we slimme berekeningen, combinaties, suggesties of zelfs voorspellingen. En het moet natuurlijk snel zijn, intuïtief werken (wanneer heb jij voor het laatst een ‘knoppentraining’ gehad?), altijd beschikbaar en bovendien ook veilig zijn.

We verwachten slimme berekeningen, combinaties of zelfs voorspellingen. En het moet snel, intuïtief en altijd beschikbaar zijn.

André van Dalen, Directeur AMIS Conclusion

Door de wasstraat

De mogelijkheden die de technologie van vandaag biedt is ook veranderd. We kunnen het gebruik ervan optimaliseren. Dat betekend vooral in de cloud nogal wat. Door slim gebruik te maken van een volwassen cloudomgeving, zoals die van Oracle of Microsoft Azure, kunnen je applicaties schaalbaar gebruik maken van de infrastructuur. Meer capaciteit als het nodig is tot geen verbruik als er niet om wordt gevraagd. Dit scheelt in exploitatiekosten in de modellen waarin voor gebruik wordt afgerekend. 

Applicaties zijn van alle tijden; dat betekent dat we nog veel oude applicaties hebben. Soms draaien deze nog in een eigen of gehuurde datacenter. Soms worden ze door een wasstraat gehaald om beschikbaar te zijn in de cloud. Maar zijn ze ook geoptimaliseerd voor gebruik in de cloud? Denkt jouw IT-afdeling of IT-partner daar over na?

Door slim gebruik te maken van een volwassen cloudomgeving, zoals die van Oracle of Microsoft Azure, kunnen je applicaties schaalbaar gebruik maken van de infrastructuur.

-

Weten waar je het over hebt

Om optimaal gebruik te maken van de kracht van technologie en maximaal rendement te halen uit de ontwikkel- en exploitatiekosten moet je weten wat er kan. Daarom werken we bij AMIS altijd aan vernieuwing. Vernieuwing van kennis, vernieuwing van IT-platforms, vernieuwing van applicaties. En die kennis delen we graag. Daarom waren we vorige week maandag gastheer en voortrekker van de MeetUp ‘Oracle Cloud Native Application Development’. Ruim 30 IT-professionals werkten met elkaar met de nieuwste technologie.

Verschillende vormen van opslag, serverless functions, events en streaming, active monitoring zijn zomaar wat mogelijkheden die de Oracle cloudomgeving biedt en waar je, bij verstandig gebruik, heel wat uit kunt halen.

Weten waar je het over hebt is de basis. Weten wat je ermee kunt helpt je vooruit. Weten wat je ermee gaat bereiken geeft je richting. Concreet aanpakken brengt je verder in het realiseren van je ambities. Lagere kosten, meer output, minder uitval, meer gemak voor medewerkers en ketenpartners en meer mogelijkheden om jezelf te onderscheiden van anderen.

Weten waar je het over hebt is de basis. Weten wat je ermee kunt helpt je vooruit. Weten wat je ermee gaat bereiken geeft je richting.

-

Bij AMIS geloven we in de kracht van connected-IT om organisaties écht verder te helpen. Daarom trainen we onze mensen in de nieuwste tooling, experimenteren we om kennis te vergaren en werken we met klanten aan gerichte vernieuwing. Om klanten en onszelf uit te dagen, te ontwikkelen en verder te helpen.

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies