AMIS en Enterprise Modules samen aan de slag bij Truston

AMIS en Enterprise Modules gaan samen aan de slag bij Truston om het proces rondom de nieuwe releases van OHI te automatiseren

29 januari 2019   |   Nieuws   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

Truston verzorgt al jaren het beheer van het zorgverzekeringspakket Oracle Health Insurance (OHI) voor de Nederlandse zorgverzekeraars. In de komende periode zal het aantal nieuwe releases van dit pakket significant toenemen. Een uitdaging voor Truston om deze releases snel, goed en betrouwbaar door de diverse testomgevingen heen te loodsen.

 

Op het gebied van Continuous Delivery is al veel werk verzet. Daarnaast is het echter ook nodig om aan de infrastructuurkant te zorgen voor een snelle, herhaalbare en betrouwbare uitrol van omgevingen die gebaseerd zijn op Oracle databases en Oracle WebLogic. Dit was de aanleiding voor Truston om het 'Infrastructure as Code'-project te starten.

Infrastructure as Code-project

Doelstelling van dit project is om alle infrastructuurcomponenten geautomatiseerd te voorzien van de basissoftware en te updaten. Dit doen we door de instellingen van alle componenten vast te leggen in een soort blauwdruk. We maken hiervoor gebruik van Puppet omdat daarin standaard modules beschikbaar zijn voor het installeren en managen van Oracle databases en WebLogic infrastructuur. Hierdoor worden sneller de eerste resultaten gerealiseerd en kan Truston zich focussen op hun eigen elementen binnen de infrastructuur.

Truston koos voor de samenwerking met AMIS en Enterprise Modules, door eerdere goede ervaringen en de kennis en ervaring van beide partijen. In dit project levert Enterprise Modules de specifieke Puppet modules voor WebLogic en Oracle. AMIS is verantwoordelijk voor de implementatie en zorgt dat de producten uit de  Continuous Delivery-projecten goed aansluiten op het Infrastructure as Code-project.