• Expertises

Onze nieuwste business consultant & projectmanager HR Payroll: Sabrina

We hebben Sabrina mogen verwelkomen in ons team. In dit artikel stelt zij zichzelf aan jullie voor.

14 februari 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Onze nieuwste business consultant & projectmanager HR Payroll: Sabrina

Ik ben Sabrina Ansen, 42 jaar, getrouwd met Sander en moeder van 2 zoons, Marc van 12 en Niels van 10 jaar. In mijn vrije tijd loop ik hard, doe ik aan verschillende soorten yoga, lees ik graag een goede thriller, ben ik lichtelijk verslaafd aan Netflix, houd ik van lekker eten en drinken met vrienden en familie en vind ik het heerlijk om met mijn gezin samen te zijn om een spel te spelen of samen lego te bouwen. 

Lang leven het ecosysteem

Op 1 mei 2019 ben ik bij Conclusion myBrand begonnen als HR Business Partner. Conclusion AFAS Solutions (CAS) heb ik leren kennen dankzij de HR Payroll implementatie die ze hebben uitgevoerd bij myBrand. Al snel merkte ik dat mijn hart sneller ging kloppen om hier actief een bijdrage aan te leveren.

Na de implementatie bleef mijn betrokkenheid groot voor alle interne vragen en was de link snel gelegd om verder mogelijkheden te ontdekken bij CAS. De kans ontstond om 50% van mijn tijd bij CAS aan de slag te gaan en de overige 50% met AFAS aangelegenheden binnen myBrand.

Op die manier kon ik mijn werkzaamheden als HR Business Partner afbouwen en ondersteunen bij de volgende stappen die myBrand zette op het terrein van AFAS. Met als uiteindelijke doel de overstap te maken naar CAS. Een mooi voorbeeld van wat het ecosysteem van Conclusion voor je kan betekenen om zo vorm te geven aan de baan waar je lichaam van gaat bruisen.

IT speelt een centrale rol

Mijn interesse in IT, de mogelijkheden van een systeem, en de ontdekkingsreis hoe je dit vanuit een organisatie efficiënt inzet is de rode draad door mijn hele carrière.

In welke rol ik ook werkzaam was mijn hand ging altijd als eerste omhoog als het over implementatie van een nieuw systeem of functionaliteit ging. Ik krijg energie van het bij elkaar brengen van partijen en het bepalen en vormgeven van de inrichting. Ik wil graag begrijpen hoe processen ingericht zijn en wat het draaien aan bepaalde knoppen betekent voor het resultaat. In mijn huidige rol kan ik dus helemaal los!

De druk die ontstaat met het naderen van deadlines is altijd mega spannend, maar het zet me altijd op scherp. Ik bewaak de afgesproken scope en manage de verwachtingen.

In mijn werk, maar ook zeker in mijn privéleven, houd ik van open en eerlijkheid en een goed gesprek. Orde in de chaos brengen word ik blij van en overzichten maken of sturen op acties gaat me makkelijk af. Ik neem het voortouw als dat nodig is, maar kan me ook prima vinden in een ondersteunende rol of simpelweg een luisterend oor.

Goede keuze

Ook bij CAS zit ik echt op mijn plek. Het is een jonge club die bruist van de energie en heel hard rent voor hun opdrachtgevers. Met mij (en de komst van nog een paar collega’s) hebben we de gemiddelde leeftijd iets verhoogd. Ik vind dat hierdoor een hele mooie balans is ontstaan tussen al onze verschillende werkervaringen. 

Mijn AFAS kennis is minimaal in vergelijking met andere collega’s, maar mijn werkervaring op verschillende deelgebieden, zoals finance, sales en HR, geeft de juiste aanvulling.2021 is een mooi jaar om zowel mijn AFAS als mijn projectkennis te vergroten. Daarnaast wil ik meer vorm geven aan de interne processen en de lessons learned vanuit ieder project. 

Dat is het mooie van een kennisorganisatie, we zijn nooit uitgeleerd!

Kom werken bij Conclusion AFAS Solutions

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Benieuwd? Neem contact met ons op!
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy