• Expertises

Ontmoet Jacqueline Bot, managementassistent bij Conclusion AFAS Solutions

Sinds januari is Jacqueline werkzaam bij CAS. Hoog tijd om kennis te maken.

16 maart 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Ontmoet Jacqueline Bot, managementassistent bij Conclusion AFAS Solutions

Ik ben Jacqueline Bot, samenwonend met de Ierse Sean en moeder van twee jongens, Finn & Liam. In mijn vrije tijd ga ik het liefst uit eten en naar een concert. Nu dat niet kan, neem ik genoegen met een glas wijn, Netflix of een potje gamen met de kinderen. Ik wil je graag vertellen dat ik hou van sporten, maar ik ben meer het type starten.. en weer stoppen..

Veelzijdige functie

In januari van 2021 ben ik begonnen als managementassistent bij CAS. Het is een veelzijdige functie waarin ik de MT-leden ondersteun en de uitdaging aan ga om structuur aan te brengen. Over het algemeen begint mijn werkdag met een dagstart met Sebastiaan Leeuwenkamp. Alle informatie die daar uit komt kan ik direct mee aan de slag, en ik hoor direct alle ins & outs waar ik op in kan spelen.

Naast de dagelijkse zaken ben ik aanwezig bij vergaderingen en regel ik teamuitjes, zoals het online nieuwjaar diner of inhoudelijke trainingen. Fijne bonus; de software van AFAS is mij niet onbekend!

Sociaal domein naar zakelijke dienstverlening

Ruim 11 jaar werkte ik als secretarieel ondersteuner in het sociale domein. Ik merkte dat ik terug naar de zakelijke dienstverlening verlangde. Daarnaast was ik op zoek naar een werkomgeving met gepassioneerde collega’s die ook nog eens een gezonde dosis humor hebben. Na het eerste gesprek met CAS was ik direct enthousiast. Ik kom met een voldaan gevoel thuis na een werkdag en dat voelt erg goed!

Kom werken bij Conclusion AFAS Solutions

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Benieuwd? Neem contact met ons op!
Meer weten over werken bij CAS?

Neem contact op!

Marty Cremer

Senior Corporate Recruiter
mcremer@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy