• Expertises

Ontmoet Ilse; onze nieuwe accountmanager

Sinds april is Ilse werkzaam bij CAS. Hoog tijd om kennis te maken.

4 mei 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Ontmoet Ilse; onze nieuwe accountmanager

Ik ben Ilse Bloem, een (jonge-)dame van 32 jaar en woonachtig in het mooie dorp Bergen (NH). Ik doe graag aan fitness en bodypump om zowel fysiek en mentaal fit te blijven. Helaas ziet dat er op dit moment even anders uit omdat de sportscholen gesloten zijn en sport ik nu in de buitenlucht of train ik binnen. 

Bergen ligt aan zee en daarnaast is Bos en Duin ook om de hoek, met mooi weer breng ik hier graag tijd door. Daarnaast ga ik graag naar vrienden en in de zomer ben ik te vinden op festivals. ‘Work hard, play hard!’. 

Accountmanagement 

Bij CAS ben ik Accountmanager. In deze rol heb ik contact met meerdere organisaties, signaleer ik waar wij de organisatie kunnen ondersteunen met onze dienstverlening en voer ik gesprekken met de klant. Ik kijk vooral hoe wij organisaties op het digitale vlak kunnen ondersteunen om zo nog weerbaarder en wendbaarder te worden.

Jong en dynamisch

De gesprekken die ik heb gevoerd tijdens de sollicitatierondes waren erg fijn. Daarnaast is CAS een jonge dynamische organisatie die in de toekomst mooie stappen gaat maken. Zelfstandigheid binnen mijn functie vind ik belangrijk, en dat kan bij CAS. Ook erg fijn, ik vind de diensten die wij leveren erg mooi.

Kennis en kansen

Er is genoeg ruimte om me te ontwikkelen en te leren. Ik wil graag meer kennis van de software opdoen, en meters maken op het gebied van dienstverlening. Daarnaast maak ik graag mijn collega’s blij met mooie nieuwe samenwerkingen! 

Ook op zoek naar een baan met veel zelfstandigheid? Bekijk onze vacatures.

 

Kom werken bij Conclusion AFAS Solutions

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Benieuwd? Neem contact met ons op!
Meer weten over werken bij CAS?

Neem contact op!

Marty Cremer

Senior Corporate Recruiter
mcremer@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy