• Expertises

Nieuwe teamleider ERP aan boord bij Conclusion AFAS Solutions

‘De ontwikkeling van mijn team staat centraal - Thalia Heijdenrijk'

6 december 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Laat ik beginnen mezelf even voor te stellen. Ik ben Thalia Heijdenrijk, 44 jaar en moeder van 3 pubers. Daarnaast mag ik mezelf sinds 20 oktober Teamleider ERP noemen. En daar heb ik zin in!

Het is lastig om samen te vatten waar ik het meeste zin in heb, mijn focus is in ieder geval op het team en de teamleden. Zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Bij CAS zijn er heel erg veel enthousiaste mensen “aan boord”, die elke dag hun uiterste best doen en veel energie leveren.

Schipper Ahoy!

Tegelijkertijd merk ik ook dat (om maar even in die beeldspraak te blijven), iedereen keihard gaat roeien om naar de overkant te komen zodra het schip de haven uit vaart. Wat ik belangrijk vind is dat we allemaal dezelfde kant op roeien, of dat we het zeil hijsen en zo nog verder kunnen komen. Ik hou ervan om structuur aan te brengen en werkprocessen te verbeteren. Daar ga ik mee beginnen.

Samen hard werken, samen genieten van het resultaat

Vanaf het eerste gesprek dat ik voerde kreeg ik het gevoel van transparantie, eerlijkheid en een soort saamhorigheid die mij aantrekt. Samen hard werken en samen genieten van het resultaat. Eén van de belangrijkste redenen waarom ik voor CAS heb gekozen.

Inmiddels werken we al ruim een half jaar allemaal vanuit huis, en ik moet zeggen dat ik het makkelijker vind geworden dan in het begin. Maar inwerken en binding krijgen met het team is een uitdaging. Daarom heb ik elke dag twee vaste momenten in mijn agenda geprikt zodat medewerkers bij mij virtueel kunnen binnenlopen. Om iets te delen, wat te vragen of om te overleggen.

Zo vergroten we de saamhorigheid en het teamgevoel.

Nieuws
Conclusion versterkt ecosysteem met overname Hot ITem
Meer weten over Conclusion AFAS Solutions?

Neem contact op!

Eva Verkerk

Accountmanager
Eva.Verkerk@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy