• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over AFAS Solutions, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van AFAS Solutions

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij AFAS Solutions

Maak kennis met Nathalie, nieuw als applicatieconsultant op het servicecenter

Nathalie koos voor Conclusion AFAS Solutions (CAS) en is sinds september onderdeel van het servicecenterteam. Het team is blij met haar als ervaren aanwinst. Nathalie vertelt hoe zij het tot nu toe zelf vindt bij CAS.

20 oktober 2021   |   Nieuws   |   Door: Nathalie Leeuwis en Anne Miessen

Deel

Nathalie Leeuwis CAS

Even voorstellen

"Mijn naam is Nathalie Leeuwis. Ik ben 48 jaar en ik woon samen met mijn man Edwin en onze twee katten, Sinister en Sonata, in het leukste dijkhuis van Papendrecht. Met een tuin van bijna 800m2 is het elke dag weer genieten van alles wat er, samen met ons, in leeft. Het is daarnaast geweldig om te zien hoe de seizoenen effect hebben op alles wat hier leeft. Klimaat, natuur en dierenwelzijn is voor ons dan ook heel belangrijk. Letten op je ecologische voetafdruk, zonnepanelen, een veganistische levensstijl en zoveel als mogelijk biologisch is dan ook part of the deal.

Sportief? Ik doe mijn best. Ik bezoek regelmatig de sportschool en ik loop hard om zo fit en gezond mogelijk te blijven.

In september ben ik begonnen als Medior Applicatie Consultant op het servicecenter van Conclusion AFAS Solutions (CAS)."

Waarom CAS?

"Hiervoor heb ik bij een aantal bedrijven gewerkt als functioneel beheerder AFAS. Hierdoor ben je toch ook gebonden aan die AFAS onderdelen die voor het bedrijf van toepassing zijn. AFAS biedt zoveel meer. En ik ben te nieuwsgierig om dat gedeelte niet te ontdekken. Bij CAS kan dat wel. Doordat we werken voor een groot aantal klanten met elk hun eigen bedrijfsprocessen kom je in aanraking met meer modules van AFAS. Iedere klant heeft zijn eigen inrichting en kan daarmee voor ons zeer uitdagend zijn, het houdt je scherp, maar je moet wel flexibel kunnen zijn.

Mijn werk bestaat uit 1e en 2e lijns ondersteuning en het uitvoeren van RFC’s. Er is dan ook geen dag hetzelfde. Wat wel elke dag hetzelfde is, is dat je echt een gevoel hebt dat je van toegevoegde waarde bent voor de klant. En dat is natuurlijk heel belangrijk. Want de klant, daar doen we het voor met zijn allen."

Team

"Ik ben in een leuk, gezellig team terecht gekomen. Iedereen staat voor elkaar klaar. Nu ook nog steeds met het werken op afstand. We zijn slechts een teams berichtje verwijderd als iemand hulp nodig heeft. Ook tijdens het inwerkproces werd dat heel duidelijk. Met al die nieuwe klantomgevingen en verschillende inrichtingen is het fijn als iemand de tijd voor je neemt om wat extra uitleg te geven.

Ik heb wel de gemiddelde leeftijd iets omhoog geschroefd maar dat geeft ook zijn voordelen. Zo komt er een mooie balans met al onze levens en werkervaringen.

Ik leg voor mij zelf de lat altijd vrij hoog. Zo kan ik mijzelf pushen om nog beter te worden. Er zijn bij CAS veel mogelijkheden om je kennis uit te breiden en dat geeft mij de mogelijkheid om het beste uit mijzelf te halen en in te zetten voor onze klanten."

Meer weten?

Onze vacaturesOver onsOnze casesNieuws & blogs

Wil jij werken bij dé AFAS partner van Nederland?

Wij bieden jou volop mogelijkheden!

Iris Redegeld recruiter Conclusion AFAS Solutions

Iris Redegeld

Recruitment Business Partner
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies