• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over AFAS Solutions, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van AFAS Solutions

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij AFAS Solutions

Expertise

Conclusion AFAS Readiness Scan

De Conclusion AFAS Readiness Scan (CARS) geeft inzicht in het huidige adoptieniveau en de veranderbereidheid binnen jouw organisatie

Expertises Conclusion AFAS Solutions

Waardevolle aanbevelingen voor een ijzersterke veranderaanpak

Je staat aan de vooravond van een grote verandering; de implementatie van een nieuwe applicatie, AFAS. Hier heb je lang naartoe gewerkt. Maar je weet ook dat een verandering in je technologische (applicatie) landschap een grote impact zal hebben op mens, organisatie, proces en systeem. Daarom is het van belang om voorafgaand aan de verandering een goed beeld te hebben van de huidige staat van de organisatie. Hoe groot is de impact op je organisatie en bestaande processen? In hoeverre wordt het besluit voor de verandering door de organisatie gedragen? Zijn je bedrijfs- en projectdoelen voldoende op elkaar afgestemd? Met behulp van CARS maakt Conclusion het mogelijk om samen een op maat gemaakt Interventieplan op te stellen.

Veranderinterventies bepalen

Aan de hand van de resultaten van de scan bepalen we samen welke veranderinterventies nodig zijn en helpen we op een praktische wijze jouw verander-indicatoren te meten. Denk hierbij aan zachte indicatoren zoals de acceptatie van de geplande verandering of het vertrouwen van de medewerkers in de verandering, maar ook harde indicatoren zoals de impact op je bestaande bedrijfsprocessen of de invloed van de verandering op de organisatiedoelen. Zo stellen wij jullie in staat de juiste beslissingen te nemen en zorgen we voor een succesvolle verandering. 

CARS CAS

Bepaal de juiste veranderinterventies voor een herkenbare veranderaanpak

Krachtig en to-the-point dashboard

Met CARS brengen de business consultants van Conclusion binnen enkele dagen en op een laagdrempelige manier de huidige staat van jouw organisatie in relatie tot de verandering in kaart. Na het bepalen van de juiste veranderindicatoren met de betrokken stakeholders, volgt een kwantitatief onderzoek dat de consultants door middel van een online enquête binnen de organisatie uitzetten. Op basis van de resultaten worden meerdere verdiepende interviews gevoerd. Hierbij houden we rekening met een representatieve doorsnee van de organisatie. Tijdens de uitvoering van de CARS werken we samen met alle organisatie-, management- en procesniveaus. Het resultaat: een krachtig en to-the-point dashboard dat je inzicht geeft in de veranderbereidheid van je organisatie. Je verkrijgt dus inzicht in je huidige situatie, maar ook in de succesvolle voortgang van de verandering.

CARS CAS

Lees onze referentiecases

man in meeting

Olympia: samen vol gaan voor een nieuw boekjaar in AFAS

Waar we in uitblinken

AFAS applicatiebeheer door Conclusion AFAS Solutions

AFAS applicatiebeheer

We nemen het volledige beheer, of slechts een gedeelte, voor jullie uit handen. Zo ligt jullie volledige focus op de primaire bedrijfsprocessen en zorgen wij continu voor de organisatie van de secundaire bedrijfsprocessen. Vanuit ons professionele servicecenter met beheerders.

OptimalisatieImplementaties

Meer weten?

Neem contact op

Jeannette van Delft

Jeannette van Delft

Sales manager
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies