• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Waar we je mee ondersteunen

  • Over Accelerate!, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Accelerate!

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Accelerate!

Aan de slag als Integratiespecialist?

Werken bij Conclusion Accelerate! is nét even anders. Dat voel je vanaf dag één. Zo zijn we geen traditionele organisatie, maar onderdeel van het Conclusion Ecosysteem: een organische eenheid van meer dan 27 eigenzinnige organisaties op het gebied van Business Transformatie en IT Services met elk hun eigen signatuur. Wat ons bindt? Onze drive om met betere, slimmere oplossingen te komen door nét even anders naar zaken te kijken. Conclusion Accelerate! is 100% MuleSoft partner en onderscheidt zich van andere IT-organisaties door onze vakkundige IT-professionals, plezier, enthousiasme en echte uitdagingen. Jij staat centraal. We delen onze kennis met je en jouw collega’s willen ook graag van jou leren. Daarnaast investeren wij in jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Verschil moet er zijn!

Net even anders
Wij geloven in je
Van betekenis zijn

Onze integratie vacatures

MuleSoft developer

Conclusion Accelerate!

Junior, Medior

Nieuwegein

Fulltime 32-40 uur

Aan de slag als IT-trainee? Bekijk [object Object],[object Object],[object Object]onze aanpak en groei- en ontwikkelplan.

Verschil moet er zijn

Net even anders

Onze cultuur? Ook die is nét even anders. Je collega’s zullen je vertellen over die warme familiesfeer. Waar je elkaar respecteert. Waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling én vooral alle ruimte voor jou: die nét-even-anders-denker-en-doener.

Wij geloven in je

Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Daarom krijg je van ons meteen veel vrijheid. Om ons te inspireren met je eigen mening en je soms tegendraadse ideeën. En zo oplossingen te bedenken die van betekenis zijn.

Van betekenis zijn

Als Conclusion geloven we dat we van betekenis zijn door de unieke combinatie van mensen. Juist die verschillen in karakters en expertises zorgen dat we impact maken. Draag jij ook graag bij aan impactvolle (IT) oplossingen?

Conclusion is de naam van ons ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur. Wat ons bindt? Onze drive om met betere, slimmere oplossingen te komen. Door vakmanschap, samenwerking en net een stapje extra te doen. 

Werken bij Conclusion is dus nét even anders. Dat voel je vanaf dag éénHoe verschillend en eigen we ook zijn, één ding herkennen we in elke collega: het lef om voor het allerbeste resultaat te gaan.  

Extra informatie

Sollicitatieproces

Wil je graag bij ons solliciteren? Lees hier ons sollicitatieproces en reageer op een manier die bij jou past!

Aan de slag bij hét integratie kennishuis met top IT-Consultants met diepgaande specialistische kennis?

Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Anja Leber

IT Recruiter
Anja.Leber@virtualsciences.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security