• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Waar we je mee ondersteunen

  • Over Accelerate!, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Accelerate!

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Accelerate!

Over Conclusion Accelerate!

Succesvolle digitale transformatie met het MuleSoft integratieplatform

Conclusion Accelerate! als integratie-experts. Ons vertrekpunt is het doel van de klant, wat logisch is. De praktijk laat echter zien dat de juiste vertaling naar techniek wordt onderschat. Vanuit de techniek benaderen wij jouw doelstelling om op deze manier met onze integratie kennis creëren van business waarde.

Door de exponentieel groei van data is het soms lastig te overzien. Onze IT-consultants maken de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar. Zij zorgen dat jij de dagelijks data stromen kunt inzien en benutten voor jouw specifieke use case.

De kracht van samenwerken. Daar geloven wij in. MuleSoft is onze partner. In combinatie met hun applicaties platform, onze slimme IT-Consultants en de ideeën van onze klanten hebben we al vele successen op onze naam staan.  

Wij nemen volledige verantwoordelijkheid van architectuur, development tot en met beheer. Wij gaan pas weg als de opdracht is geslaagd, indien gewenst blijven we langer. Zodat jij je kunt focussen op de business en wij de waarde van data beschikbaarheid en werking blijven monitoren.

MuleSoft

Samen met het Conclusion ecosysteem en het MuleSoft platform helpen wij organisatie om juiste informatie op het juiste moment beschikbaar te maken om zo de dienstverlening te verbeteren. MuleSoft is een hybride platform voor het snel en veilig ontwerpen, ontwikkelen en managen van API’s op basis van herbruikbare componenten.

Virtual Sciences

Wij zijn experts op het gebied van integratie architectuur en ontwikkeling met MuleSoft. Als onderdeel van het unieke ecosysteem werken we nauw samen met diverse (interne) bedrijven en in het bijzonder met Virtual Sciences. Dit integratie kennishuis heeft een bewezen trackrecord bij grote Nederlandse organisaties. Virtual Sciences biedt middels verscheidene diensten ondersteuning van visie & strategie tot en met 24/7 beheer. Samen realiseren we maatwerkoplossingen voor onze klanten.

Als architect zorg ik samen met mijn team dat integratie nieuwe kansen biedt voor onze klanten met zichtbaar resultaat. Hoe we dat doen? Daar vertel ik graag meer over.

Michiel van der Sluis

Practice Manager

Voor wie we met trots werken

Kom werken bij Conclusion Accelerate!

We zijn altijd op zoek naar nieuw IT-talent. Benieuwd? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

26+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

84%

Giarte Fanscore

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Gebruik jij integratie om nieuwe business te ontwikkelen?

Met onze bewezen trackrecord helpen wij onze klanten. Wat is jouw uitdaging?

Hoofdkantoor

mulesoftsupport@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy