Toepasbare componenten voor over de hele wereld

Opdracht: Brunel kwam in haar zoektocht naar een nieuwe analytics tool uit bij 4NG, die hielp een universeel design te bouwen dat over de hele wereld gebruikt kan worden.

Oplossing: 4NG heeft voor Brunel verschillende componenten aan de website toegevoegd, waardoor ze nu efficiënt en naar wens webpagina's kunnen indelen.

Klant

Brunel

Brunel

Markt

Zakelijke dienstverlening

Publicatiedatum

19 december 2022

Brunel | 4NG

Aan de slag met ondersteuning in Sitecore

Brunel

Brunel levert flexibele en structurele (personeels)oplossingen voor klanten. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal en Marketing & Communicatie door de juiste specialisten te selecteren die passen bij de projecten die we doen. We bestaan al 46 jaar, en blijven ondernemend. Wij maken impact op maatschappelijke thema’s en technologische ontwikkelingen, zoals de energietransitie, fraudebestrijding, digitalisering en mobiliteitsuitdagingen. Brunel is uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met ruim 12.000 medewerkers in 44 landen.

Aan de slag met ondersteuning in Sitecore

Met ruim 100 kantoren is Brunel één van de grootste detacheerders in Nederland. Over de hele wereld dragen ze bij aan projecten in o.a. life sciences en hernieuwbare energie. Maar dit keer vroegen ze 4NG om haar bijdrage. We ondersteunden Brunel 24 weken lang in de vorm van extra development capaciteit en begeleiding. Daarmee zorgden we voor het ontwikkelen van nieuwe componenten en het optimaliseren van bestaande componenten in Sitecore.

Een efficiënte inzet voor development en korte lijntjes

Tijdens dit project werkten we nauw samen met Brunel. We hielden de continuous development methode aan. Dit betekent dat we op locatie bij Brunel de taken uitvoerden en continue ondersteuning konden bieden. Daarnaast volgden we de Scrum methode, hiermee stelden we de taken en doelen vast in korte sprints. Aan het einde van elke sprint lieten we de ontwikkelingen aan alle stakeholders zien.

Met deze werkwijze hadden we een efficiënte inzet van development en hielden we kortere lijntjes tussen alle partijen. Met de vernieuwingen kan Brunel:

  • verschillende content- en designelementen gebruiken om webpagina’s op te maken.
  • gepersonaliseerde componenten inzetten die voor meertalige websites toepasbaar zijn.
  • nieuwe componenten en features in hoog tempo live zetten.
  • het gedrag van de bezoeker tracken en bezoekers op de juiste manier indelen.
  • haar content afstemmen op basis van de tracking technologie, zodat ze precies weten waar de behoefte ligt van de klant.

Toepasbare componenten voor over de hele wereld

Sinds het inzetten van Sitecore kan Brunel efficiënt en naar wens webpagina’s indelen. Ook is het nu mogelijk om het gedrag van de bezoekers te volgen en dat te gebruiken voor het optimaliseren van de pagina’s.

Brunel had nog een uitdaging: ze zijn wereldwijd actief en de opmaak van een vacaturepagina verschilt per land. Daarom moest er eerder telkens worden gesleuteld aan de design- en content elementen over de meertalige websites. De nieuwe tailor-made componenten zijn breed toepasbaar en te gebruiken in elk land.

Brunel scherm

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf digitaal kunnen laten excelleren?